Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 18761
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 3
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak


Kedves Leendő Partnerünk, Komárom Esztergom megyében Dorogon működő budapesti műhellyel is rendelkező 2002.-ben alapított magyar magántulajdonú vállalkozás több, mint 10 éves munkatapasztalatával vállal autófóliázást és épületüveg fóliázást, biztonsági és hővédő fóliával egyaránt. Kizárólag magas minőségű üveg és karosszéria fóliákat használunk, telepítői oklevelünknek köszönhetően minden elvégzett munkánk után hivatalos műbizonylatot vagy tanúsítványt állítunk ki. Kérem forduljon hozzánk bizalommal
http://www.ablak-foliazas.hu~ Bővebben

Sittszállítás olcsón konténerekkel
Hogy a sitt elszállítása milyen árakon lehetséges, azt több tényező is befolyásolja. Hatással van rá a tapasztalat, a logisztika, a rendelkezésre álló munkaeszközök száma. A konténer rendelés, sittszállítás nálunk alacsony árakon lehetséges! Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk kedvező díjszabással egybekötve, így velünk csak jól járhat! Évtizedes tapasztalat birtokában kijelenthetjük, hogy velünk a sitt elszállítása garantáltan gördülékeny és egyszerű lesz! Budapesten és Pest megyében várjuk hívását egész éven! A konténeres sittszállítás árai részletesen itt találhatók!
http://sittszallitas.kontenerrendeles.net~ Bővebben

A Városfejlesztés Zrt több mint 20 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Azért alapítottuk 21 évvel ezelőtt, SCET Magyarország Városfejlesztő Rt néven, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát. Nemzetközi tapasztalataink alapján kialakítottuk, és elterjesztettük a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának bevált hazai tervezési és megvalósítási gyakorlatát, módszereit, szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeit, a megvalósítás orientált stratégiai tervezést, a komplex városfejlesztési akciótervek, akcióterületi tervek módszertanát, a városfejlesztő társaságokat. Eredményeink beépültek az integrált településfejlesztési stratégiák készítésének módszertanába és tartalmi követelményeibe.
http://varosfejlesztes.hu~ Bővebben

Logosz Cégcsoport – minden ami cégügy
A Logosz Cégcsoport a céges feladatok ellátásának megkönnyítése céljából jött létre. Nem csak a már céggel rendelkezők munkáját kívánjuk megkönnyíteni, hanem a még cégalapítás előtt állóknak is segítünk a nekik megfelelő cégforma kiválasztásában, a legkedvezőbb adózási forma kiválasztásában és a cég megalapításában.
http://logoszcegcsoport.hu/cegalapitas-budapest?gclid=Cj0KCQjw_ZrXBRDXARIsAA8KauTk1MnGFuHU6doTPeZ6k-LcKV-ooasXEOpbOFzVFF3YZJFxAjkr1ocaAp9AEALw_wcB~ Bővebben

Logosz Cégcsoport – székhelyszolgáltatás
Logosz Cégcsoport 19 irodát üzemeltet országszerte, azért, hogy a vállalkozók számára meg tudja könnyíteni a cégügyek intézését. A székhelyszolgáltatásunk lényege, hogy pénzt és időt takarítsunk meg Önnek azáltal, hogy átvesszük a hivatalos céges leveleinek az intézését.
http://szekhelyszolgaltatas.eu~ Bővebben

Special Construct Építőipari Kft.
A SpecialConstruct építőipari Kft. egy lövellt beton technológiával dolgozó vállalkozás, mely hazai és nemzetközi sikereket tudhat magáénak. 10 éve foglalkoznak ezzel a technológiával. A lövellt betonozás, avagy lőtt beton technika egy olyan eljárás, melynek során folyékony halmazállapotú cementmasszát, fúvókák segítségével fellőnek a megerősített felületre. A módszer előnye, hogy akár függőlegesen, vízszintesen is alkalmazható, így megkönnyíti a betonozást, ráadásul a massza hamar szárad a fúvásos technikának köszönhetően.
https://specialconstructkft.hu/hu/szolgaltatas/szerkezet-megerosites-lottbeton-alkalmazasaval/~ Bővebben

A BiztosKész diák és felnőtt munka szervező csapata egyedülálló álláshirdető oldal, mely az ország egész területén közvetít a diák, felnőtt és nyugdíjas munkavállalók, illetve a különféle kategóriákban hirdető munkáltatók között.
http://biztoskesz.hu~ Bővebben

Logosz Cégcsoport – minden ami cégügy
A Logosz Cégcsoport szolgáltatásai a cégügyekkel kapcsolatos feladatok mindegyikében segítséget nyújt a vállalkozók számára. Ügyfeleinket már az első lépésektől támogatjuk, segítünk a cégalapításban, a cég adás-vételben a cégmódosításban, a székhelyszolgáltatás biztosításával mentesítjük a vállalkozásának mindennapos terheitől, a jogi- illetve gazdasági szakembereink pedig elérhetőek az ügyfeleink számára, legyen szó akár könyvelésről, vagy a hivatali szervek előtti képviseletről.
https://logoszcegcsoport.hu~ Bővebben

Kingtel - iPhone szerviz
A Kingtel iPhone szervize több mint 10 éve
http://www.iphone-szerviz.net~ Bővebben

HelloWriter - a webszövegíród. Kreatív webszövegek, marketing szövegek, Facebook-oldal üzemeltetés. Minden gondot leveszek a válladról!
http://hellowriter.info~ Bővebben

Budapesti tárgyalótermeink teljes technikai felszereltséggel várják Önöket. Azoknak, akiknek nincs saját irodájuk, problematikus lehet, ha különleges alkalmakkor zajos éttermekben, kávézókban kell lefolytatniuk a tárgyalást. Az otthonában sem szívesen invitálja meg az ember az ügyfeleit, az üzleti partnereit. Ezek helyett
http://targyalobudapest.hu~ Bővebben

Nagykonyhai berendezések
Cégünk 15 éve foglalkozik üzemi konyhák, éttermek illetve részben cukrászipari gépek, berendezések kereskedelmével. Az eladás mellett cégünk kiemelten foglalkozik a használt eszközök felvásárlásával is (akár vendéglátóipari egységek teljes berendezésének megvétele). Tapasztalt, nagy szakértelmű munkatársaink igyekeznek, hogy felvásárlás esetén az önnek legkedvezőbb árat tudjuk kialakítani és azonnal készpénzben ki is fizetjük. Természetesen bizományba is módunk van át venni az ön eszközeit, gépeit. Emellett foglalkozunk még bérbeadással illetve egyedi méretre gyártásával (RM bútorok, asztalok, melegen tartók, egyedi berendezések) is rövid határidővel. Budapesten és környékén ingyenes felmérést végzünk, szaktanácsadással, kiszállási díjat sem számolunk fel.
http://www.nagykonyhaiberendezesek.hu~ Bővebben

Precíz, szakszerű, biztonságos szállítás
továbbra is állunk rendelkezésére, széleskörű szolgáltatásainkkal. Szolgáltatásaink között szerepel, a lakossági költöztetések teljes körű lebonyolítása (szerelés, csomagolás), irodaköltöztetés, nemzetközi költöztetés, bútorszállítás, hangszer, zongora, pianínószállítás, továbbá nehézgép, kazán, klímaberendezés, jakuzzi és páncélszekrény szállítás egyaránt. Vállalunk továbbá teljes illetve részleges lomtalanítást is. Továbbá tevékenységeink között szerepel épületek (lakóépület, műemléki épület, társasházak, irodák, raktárak) bontási munkálatai, valamint a bontás során keletkezett építési törmelék elszállítása, valamint a terep rendezése. A jövőben is maximálisan törekszünk a magas színvonalú, teljes körű és megbízható szolgáltatást korrekt áron kínálni új, illetve visszatérő ügyfeleinknek. Továbbra is gyakorlott, lendületes megbízható csapattal állunk a hét minden napján megrendelőink rendelkezésére. Amiért érdemes, minket választania: - cégünk Budapesti központtal rendelkezik, így Budapest és környékén ingyenes felmérést biztosítunk, amennyiben ezt igényli - hétvégén és hétköznap is ugyanazon az áron dolgozunk - igyekszünk a lehető leghamarabb rendelkezésre állni - a teherautón minden adott, hogy a bútorait sérülésmentesen szállítsuk - igény esetén csomagolóanyagot, dobozokat biztosítunk - szállítmányozási munkáinkat minden esetben garanciával vállaljuk legyen bármilyen szállítmányozási feladat, mi kellő gonddal és szakszerűen igyekszünk megoldani - komplex szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, igény esetén; szét és összeszerelés, csomagolás dobozolás - gyakorlott munkatársaink pontosan és szakszerűen végzik munkájukat - szakembereink megfelelő fizikummal és tapasztalattal rendelkeznek - munkáinkat minden esetben maximális biztonsággal bonyolítjuk Árainkról a www.koltoztetes-szallitas-lomtalanitas.com oldalunkon bővebben tájékozódhat. Illetve kérje árajánlatunkat, e-mailben a info@teveteher.hu email címen, készséggel állunk rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal, telefonon a nap 24 órájában, a hét bármely napján, telefonszámainkon; +36(70)-370-53-48 vagy +36 (30)-619-20-22 .
http://koltoztetes-szallitas-lomtalanitas.com~ Bővebben

Vállaljuk - kaputelefon rendszerek karbantartását, kiépítését, cseréjét, - ajtózáró sík mágnesek beépítését, karbantartását, javítását, - ajtózárak javítását, cseréjét, - olajos ajtóbehúzó cseréjét, - kisebb karbantartási munkálatokat, amelyekhez nem feltétlenül szükséges szakember (pl. mosdó csaptelep csere, villanykapcsoló-, konnektor csere, szilózás stb.) - kamerarendszerek kiépítését, karbantartását, javítását, - riasztórendszerek kiépítését, karbantartását, javítását. Arra törekszünk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk Ügyfeleinknek a megrendeléstől a beszerelésig! Keressen bizalommal! Kovács Mihály www.khsecurity.hu 06-20-375-2118 e-mail: kovacsmihaly200@gmail.com
http://www.khsecurity.hu~ Bővebben

Riasztó-, kamera-, kaputelefon rendszerek szerelése, javítása, kiépítése, zárszerelés, kisebb villanyszerelési munkálatok Budapest
-
http://www.khbiztonsag.hu~ Bővebben

Autókulcs másolás
Autókulcs másolás szakértelemmel!
https://www.autokulcsmasolas.com~ Bővebben

Galamb riasztás
Társasházak, családi házak, közintézmények galamb mentesítése szakértelemmel!
http://galamb-riaszto.hu~ Bővebben

Ipari alpinista
Veszélytelenítés, ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, javítás szakértelemmel!
http://www.ipari-alpinista.hu~ Bővebben

Bükfürdő Nyugat- Magyarország egyik leghangulatosabb kis ékszerdoboza. A híres Gyógyfürdő és Wellness központ egész évben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Ehhez a kikapcsolódáshoz szeretnénk hozzájárulni mi is, változatos gasztronómiai élményt kínáló éttermünkkel. Az Aurora éttermet 2012-ben nyitottuk meg Bükfürdő zöldövezetében, a gyógyfürdőtől mindössze pár perc sétára. Több mint 18 évnyi vendéglátó tapasztalattal elmondhatjuk, hogy számunkra az az egyik legnagyobb öröm, ha vendégeink elégedetten, és mindenekelőtt jóllakottan távoznak egy kiadós ebéd vagy vacsora után.
http://aurora.co.hu~ Bővebben

Étlapunkon szerepelnek házias jellegű és különleges ételek, emellett napi menüvel is szolgálunk kedves vendégeink részére.
http://kekhuszar.hu~ Bővebben

A szombathelyi Vasi Party Sátor Kft. komplex szolgáltatásokat nyújt a sátor értékesítés, a sátor bérbeadás és a rendezvényszervezés világában. A rendezvénykivitelezést az első lépéstől az utolsóig cégünkre bízhatja. Catering és egyéb szolgáltatásainkkal teljes mértékben lefedjük rendezvénye igényeit.
http://partysator.eu~ Bővebben

A Vasi Szakértő Kft. adótanácsadással, könyvvezetéssel és munkavédelemmel foglalkozó társas vállalkozás. Cégalapítással, könyveléssel, adószakértéssel és munkavédelemmel kapcsolatos munkákat végzünk.
http://vasiszakerto.hu~ Bővebben

Üzletünkben kapható termékek: Új és használt mobiltelefonok, talbletek, Kijelzővédő fóliák telefonokra és tabletekre, Moblitelefon hátlapok, Telefon tartozékok Szombathely, Szilikonos tokok
http://linearossa.hu~ Bővebben

Fűtéskorszerűsítés
A lakások elavult fűtés-, és melegvíz-ellátó rendszerei óriási energiaveszteséget, ezáltal többlet szén-dioxid kibocsátást okoznak. Társasház felújítás, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, fűtéskorszerűsítés pályázat, társasház pályázat, társasház kazáncsere szolgáltatások Budapesten és országosan. A háztartások által felhasznált energiának akár 85 százalékát is felemésztheti a fűtés és a használati meleg víz előállítása.
https://projectdoctor.hu/futeskorszerusites~ Bővebben

Ha nem végeztetettjük el szakemberekkel rendszeresen a klíma tisztítás, akkor a klímáknak a szűrőjén megtelepedett baktériumok használat során visszakerülnek a levegőbe, amit aztán mi belélegzünk, és ezáltal rengetek légúti megbetegedést kapunk el.
https://hidegklima.hu~ Bővebben

Klíma
Manapság nincs olyan iroda, vállalat vagy csarnok, ahol ne használnának klíma berendezést ahhoz, hogy az ott eltöltött idő kellemes hőmérsékleten történjen. Az utóbbi években Európa időjárási viszonyai jelentősen megváltoztak, ráadásul az észak-afrikai (szaharai) eredetű légtömegek kánikulához vezetnek. A szervezet nincs hozzászokva a hirtelen érkező felmelegedéshez, amely hosszú távon kimerültséghez is vezethet.
http://tomaklima.hu~ Bővebben

Szalagfüggöny az árnyékolás, a redőny és roló beltéri alternatívája. A szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Gyakran redőny szerelés helyett szalagfüggöny szerelést kérnek tisztelt megrendelőink. Szalagfüggöny nélkül egy modern iroda, ügyfélszolgálat elképzelhetetlen. Több mint száz féle textilünk közül mindenki könnyedén megtalálja az elképzelésének megfelelőt.
https://kiralyarnyek.hu/szalagfuggony-budapest~ Bővebben

Aluminium redőny
Üdvözli önt a Király Árnyék Kft. Nézze át menünket! és garantáltan megtalálja kedvére való árnyékolóját. Ha mégsem vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk a választásban. Napjainkban sokféle árnyékolási rendszert különböztetünk meg. Kültéri vagy beltéri árnyékoló. Szimplán csak árnyékot biztosító, vagy biztonsági és energetikai funkciókat ellátó. Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.
https://kiralyarnyek.hu~ Bővebben

Követeléskezelés
Cégünk a követeléskezelés Budapesten való érvényesítését atanácsadástól és a bírósági eljárástól kezdve egészen a végrehajtásig személyreszabottan alakítja, miközben munkatársaink a törvényesség szem előtt tartásamellett személyesen is felveszik az adósokkal a kapcsolatot a megbízás mielőbbiteljesítése érdekében. Büszkék vagyunk arra, hogy az adósságbehajtási tevékenységünk során 80%-ban bírósági eljárás nélkül sikerült megbízóink igényeit érvényesítenünk.
https://swatgroup.hu/szolgaltatasaink/rendezvenybiztositas~ Bővebben

Rendezvénybiztosítás
A rendezvénybiztosítás a személyvédelemhez, a testőri munkához közel álló biztonsági szakterület. A legnagyobb különbség az, hogy itt nem egy konkrét, vagy kisebb számú személy védelmét kell megoldani, hanem egy nagyobb csoportét. A hangsúly a rendezvény zavartalanságán van, amely párosul a személyek biztonságának a megőrzésével. A személyek biztonsága, az emberi élet és a testi épség megőrzése itt is a legelső helyen van.
https://swatgroup.hu/rendezvenybiztositas~ BővebbenÖsszes találat: 437
0-30 tétel megjelenítve a 437 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak