Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

    Összes link: 20273
    Összes kategória: 2645
    Összes várakozó link: 8
    Összes felfüggesztett link: 4
    Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

    www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu

Releváns oldalak

Csak a Zene.Net
Friss hírek, klip- és programajánló a hazai és nemzetközi zene világából.
https://csakazene.net~ Bővebben

Balesetinfo
Balesetes gyűjtemény
http://www.baleset-info.hu~ Bővebben

StuffDigital
A legjobb okoskütyük, okoseszközök és hírek! A legmodernebb okoseszközök (telefon, tablet, tv, játékok) világa. Leírások és beszámolók, ajánló és technikai specifikáció. A legmodernebb okoseszközök (telefon, tablet, tv, játékok) világa. Leírások és beszámolók, ajánló és technikai specifikáció.
https://stuffdigital.hu~ Bővebben

Picup.hu
Érdekes hírek a tudomány, technológia és a természet világából. Szórakoztató tartalmak a reggeli kávéd mellé.
https://picup.hu~ Bővebben

Agrarvidek.hu – Friss mezőgazdasági hírek
Az Agrarvidek.hu mezőgazdasági híroldalon mezőgazdasággal és élelmiszeriparral kapcsolatos friss híreket olvashatsz. Ha érdekelnek ezek a témák, látogass el honlapunkra!
https://agrarvidek.hu~ Bővebben

Kárpátaljai magyar hírek egy helyen - THuNA
Ez itt a Transcarpathian Hungarian News Aggregator (rövíden és tömören: THuNA) weboldal, amely célja a kárpátaljai és ukrajnai hírei magyar nyelven egy helyen való megtalálhatósága. Nem egy híroldal vagyunk. Nem mi írjuk a cikkeket. A hírforrások ellentétjében lehetőség van a cikkekhez való hozzászóláshoz, hála a Disqus-nak. Elolvashatod a híreket egyetlen helyről, mik történnek Kárpátalján és Ukrajnában, mindezt magyar neyelven. Nem csak a kárpátaljai helyi sajtótermékektől gyűjtjük be a híreket, hanem olyan sajtótol is, amely kárpátaljáról írnak (pl. index.hu). Az itt található, forrásaink által létrehozott tartalmak találhatóak. Mi nem vállalunk felelőséget azok forrásukért, hiteleségükért és az esetleges politikai hovatartozásukért NEM VÁLLALUNK FELELŐSÉGET! Remélhetőleg elnyeri valaki számára a tetszését a hiánypótló híraggregátor weboldal használata.
https://thunanews.net~ Bővebben

Szereti a friss híreket aktuális információkat? Weboldalunkon egyaránt megtalálhatóak a legfrissebb belföldi, és külföldi hírek, valamit számos más hírkategóriában is böngészhet. Szerkesztőink mindent megtesznek azért, hogy ön a lehető leghamarabb hozzájuthasson a hiteles hírekhez, aktuális információkhoz. Szeretne feliratkozni hírcsatornánkra ? Azt is megteheti RSS hírolvasóval segítségével könnyen értesülhet az új hírekről. Látogasson el weboldalunkra és böngésszen kedve szerint !
http://hirekonline.hu~ Bővebben

Hírek, információk, programajánlók és sporthírek Esztergomtól Budakalászig és Dunakeszitől Szobig, itt élőknek és ide kirándulóknak. Látogasson el oldalunkra a dunakanyari hírekért!
http://www.dunakanyarinapok.hu~ Bővebben

A weboldal napi többszöri frissítéssel publikál film, pc és konzol játék, tech és szórakozással kapcsolatos friss híreket, cikkeket és előzeteseket. Nálunk minden érdekességről találsz információt, nem maradsz le az újdonságokról, megjelenésekről és a friss zenei hírekről.
http://zerusinfo.net~ Bővebben

Munkahét
Hírek a munka világából, illetve munkahelyek és álláslehetőségek értékelése, véleményezése teljesn anonim módon.
http://munkahet.hu~ Bővebben

Hírek minden mennyiségben. Szereted a híreket böngészni ? Ha igen akkor nálunk a helyed mert itt megtalálod a legnagyobb hírportálok friss híreit.És ha ez még nem elég találsz itt facebook híreket, és youtube legjobb videó híreit is. Biztos vagyok benne hogy neked is nagyon fog tetszeni hogy egy helyen összegyűlik az összes fontos hír. Gyere kattints hírmegosztó portálunkra, és mi képben tartunk majd a legújabb eseményekkel.
http://hirhozo.com~ Bővebben

Posztinfo
Egyedi hírek, érdekességek Oroszországról és a posztszovjet térségről. Utazás, nevezetességek, történelem, kultúra, gasztronómia, zene.
http://posztinfo.hu~ Bővebben

Aktuális hírek portálja
A mai világban elég sokan a hírek által informálódnak. A hírek rendkívül lényegesek, de ez nem meglepetés, ugyanis az info lényeges egy ember részére. Megtudhatják, hogy mi van a világban, és ez alapján próbálnak élni. A mai világban a hírek a weben is megtalálhatók, emiatt sok ember így szerez tudomást a hírek részeiről többet. Portálunkon a hírek elolvashatók, emiatt hogyha még többet kíván megtudni, tekintse meg!
http://innoinfo.hu~ Bővebben

Hírek a leghamarabb
Napjainkban a legtöbben a hírek alapján tudnak meg többet. A hírek rendkívül elengedhetetlenek, azonban ez nem újdonság, elvégre az info meghatározó egy ember számára. Tájékozódhatnak, hogy mi történt a városában, és ez alapján próbálnak élni. Napjainkban a hírek a világhálón is elérhetőek, ennek okán számtalan ember így értesül a hírek részleteiről többet. Honlapunkon a hírek elolvashatók, ennek okán amennyiben többet szeretne megtudni, keresse meg!
http://innoinfo.hu~ Bővebben

Hírszállító - Hírek frissen korrekten
Hírek nonstop online. Hírmegosztás a profiktól, legfontosabb hírek azonnal rajtunk keresztül a legnagyobb hírmegosztóktól. Legyen az gazdaság,politika,bulvár,állás,sport mi képben fogunk tartani. Ne feledd a híreket online tőlünk mindig érdemes.
http://hirszallito.hu~ Bővebben

Hírszállító - Ahol a legfrissebb hírek várnak
Hírek,friss hírek,napi hírek,fontos hírek ? Ezt keresnéd ? Érdekel mert non-stop képben szeretnél maradni a legfontosabb hazai vagy külhoni hírekkel ? Akkor ezt az oldalt neked találtuk ki. Mert a hírszállító szállítja neked folyamatosan a legkisebbik infókat, híreket. Csatlakozz te is egy szuper modern hírolvasó közösséghez.
http://www.hirszallito.hu~ Bővebben

Kíváncsi a mindennapok eseményeire, de mellette számos más táma iránt is érdeklődik? Látogasson el oldalunkra, ahol rengeteg hírrel és egyéb érdekes írással várjuk!
http://eloben.hu~ Bővebben

A hírfigyelő.com, egy ahogyan a nevében is benne van, hírfigyelő portál. Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk hitelesnek vélt nagyobb internetes hírportálok híreit megjelenítsük. Több különböző témára fókuszáltunk. Ezek leginkább belföldi illetve egész világot érintő hírek. Ezek mellett tudománnyal és bulvárral kapcsolatos híreket is megjelenítünk. Illetve az aktuális időjárást is megtekintheti.
http://hirfigyelo.com~ Bővebben

Elektroguru: Minden, ami elektronika! E-cigitől kezdve napelemekig mindent megtalál, ami érdekelheti! Folyamatosan bővülő cikkeinket érdemes elolvasnia!
http://elektroguru.blog.hu~ Bővebben

Az EHS egy angol mozaikszó, ami az Environmental, Health és Safety szavak kezdőbetűiből áll össze. Magyarra fordítva mondhatjuk úgy is KEM, azaz Környezetvédelem, Egészségvédelem, Munkabiztonság. Az EHS Blog célja, hogy mindenki számára eljuttassa a környezet-, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos híreket, információkat, és elősegítse a felelősségvállalás és tudatosság fejlesztését.
http://ehsmindenkinek.blog.hu~ Bővebben

Pécs város legújabb portálja. Az oldalon Pécs hírei találhatóak. Böngészd Te is Pécs legújabb portálján a híreket.
http://www.pecscity.hu~ Bővebben

Origó hírek
Naponta frissülő hírportál , kategorizálva, a legnagyobb hírportálok híreivel.
http://origohirek.hu~ Bővebben

A friss hírek oldalain a külföldi hírek is megtalálhatóak. Ha érdekli, hogy mi történt a tágabb környezetünkben, melyek a környező országok híre, miről tárgyalt az Európai Unió Brüsszelben, vagy például a V4 országok, milyen lépéseket tett az ENSZ, vagy milyen új fejlemények vannak a távol keleten, vagy tudni szeretné, hogy adott ország biztonságos e terrorfenyegetettség szempontjából, akkor a friss hírek oldalain megtalálhatja ezeket az információkat. A külföldi hírek mellett olvashat az időjárásról, és különböző könnyedebb témájú cikkeket is például a bulvár rovatban. Ahol megtudhatja, hogy melyik híresség mit tett, hol járt, mit mondott, vagy éppenséggel milyen botrányba keveredett.
http://friss-hirek.eu/kulfoldi-hirek~ Bővebben

Friss hírek
A vs.hu-n mindig időben értesülhetsz az aktuális, friss hírekről.
http://vs.hu~ Bővebben

A Barcsi Hírek egy független közéleti hírportál Barcs és környékén. Segítségünkkel egy helyen találhatók meg a barcsi és környékbeli események. Híroldalunk nem csak ír és közöl, hanem olvasói is alakítják, olvasóink felvehetik szerkesztőségünkkel a kapcsolatot a közösségi oldalakon keresztül, e-mailben.
http://www.barcsihirek.hu~ Bővebben

Friss hírek.hu
A nap legérdekesebb és eseményeit válogatjuk össze a Napravaló.hu hírportálon, így olvasóink azonnal értesülhetnek a friss hírekről. A politikában, a gazdaságban, a sportban és a kultúrában nem történhet semmi, amiről mi ne tudnánk! A friss híreket pedig azonnal szállítjuk Önnek, ezért a Napravaló.hu weboldalára naponta többször is érdemes rákattintania!
http://www.napravalo.hu~ Bővebben

Szolnoki és Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportálunk gárdája fiatal, lelkes újságírókból áll. Véleményünk szerint a szolnoki, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közönség igényes, szórakoztató tájékoztatásához jelenleg nem áll rendelkezésre elég online felület. Ezért szeretnénk a saját világlátásunk szerint megmutatni a helyi és országos történéseket.
http://iszolnok.hu/rovat/belfold/~ Bővebben

Hírek átfogó jelleggel minden nap minden témában. Regionális - városonkénti tematikával, tudományos és kulturális hírek egy helyen.
http://www.hir24.hu~ Bővebben

A Smidt Múzeumért Alapítvány online magazinja - érdekességek a szombathelyi Smidt Múzeumról és a legfrissebb hírek a Smidt Múzeumért Alapítványról.
http://www.smidthirlevel.hu~ Bővebben

A Smidt Múzeumért Alapítvány és a Szombathelyi Civil Kerekasztal hírportálja. A hírportál Szombathely helytörténetével és a kulturális életével, a civilekkel, a civil szervezetekkel, az önkéntességgel, és más, szórakoztató és történelmi témákkal is foglalkozik.
http://www.hirlevelplusz.hu~ Bővebben



Összes találat: 54
0-30 tétel megjelenítve a 54 találatból.



Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak