Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Tekerős Barátok
A Tekerős Barátok - Népzenei Együttes. A Zenekar egy baráti társaság. A tekerő mint hangszer, és a tekerőmuzsika szeretete az ami összetart bennünket idestova 10 éve. A Tekerős Barátok a Magyar Népzene Éltetője. Dél-alföldi, kalocsai, somogyi, mezőföldi, rábaközi, palóc, moldvai dallamok csendülnek fel műsorainkban, egy egy történeti összeállítással is gazdagítva azt. Rendszeresen -- változó létszámmal -- zenélünk Táncházakban, Rendezvényeken, Fesztiválokon... Saját magunk is teremtünk ünnepi alkalmakat, sokszor még más -- énekes, fúvós, citerás, táncos barátainkkal bővülve -- hogy megismertethessük az érdeklődőkkel a Magyar Népzene Szépségeit.
http://tekerosbaratok.qwqw.hu~ Bővebben

Esküvői zenekar Budapest
Esküvői zenekarunk köze 20 éve vállal fellépéséket, mára a 10 legjobb esküvői zenekar között vagyunk az országban többek között.
http://www.alacartemusic.hu/index.php/eskuvoi-zenekar-budapest~ Bővebben

Zaporozsec zenekar
A ZAPOROZSEC életében az első jelentősebb állomás 2007 tavaszán adódott, amikor a zenekar megnyerte az Átjáró Tehetségkutató versenyt. Még az év júniusában elkészült az első demofelvétel, ami szakmai berkekben is pozitív visszhangra talált. 2008 nyarán a Kultúrpart dalversenyén Szeretnék című szerzeményük több-száz dal közül a zsűri különdíját érdemelte ki. A 2010-ben elkészült promo - Bűvös Kocka címmel - a zenekar már egy letisztultabb, zeneiségében érettebb képét mutatta. A 2011-es Buborék című albumukkal pedig a srácok a kis ZAPO-ból egy igazi verdát faragtak, amivel végre megtalálták saját hangjukat. 2014-ben egy Fonogram „Év felfedezetteje” jelölést is begyűjtöttek. Megjelenő dalaik szinte kivétel nélkül kiemelt játszási listákra kerülnek országos és vidéki rádiókban. A "Buborék" volt az első rádiós siker, az első klip, az első szerelem (2012). Ezt követte "Lógasd le" című daluk, majd nem sokkal később "Menjünk a marsra" felszólítással csábították rajongóikat távolabbi vidékekre. 2014-ben a híres legendát megzenésítő Mr. Gorsky című dal tarolt egészen az MR2 top 30-as listáig, ahol több héten át, különböző helyezéseket elérve tartotta is pozícióját. 2015. augusztusában kis pihenőt tartva, stúdióba vonultak a fiúk és befejezték az első lemezhez készülő legújabb dalaikat. A novemberben megjelent „Sok szerencsét, Mr. Gorsky!” című album a zenekar korábbi rádióslágeréről kapta a nevét. A magvas gondolatokat megzenésítő Gorsky mellett más ínyencségek is szerepelnek a zenekar koncertműsorában: Több ismert feldolgozás mellett elkészítették a fiúk a WellHello Rakpart című számának feldolgozását, és megzenésítették Weöres Sándor Valse Triste című versét. A lemezen kiadott új dalok közül elsőként az Azon az éjszakán című Tom Odell dal magyar nyelvű átdolgozása debütált minden eddiginél nagyobb sikerrel. A csapat kitartóan dolgozik, hogy az általuk vezetett ZAPOROZSEC mindig új utakon járhasson.
http://zapo.hu~ Bővebben

Vállalkozásunk, a Cascade Music Jam fő tevékenységi köre az élőzenés fellépések, valamint a rendezvényeken, illetve az összejöveteleken a zenei aláfestés biztosítása. Zenekarunk hat főből áll. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.
http://cascademusic.hu/kezdolap/~ Bővebben

Bálok, lakodalmak, céges bulik, születésnapok, valamint egyéb zenés rendezvények lebonyolítását vállalja zenekarunk 2 fős illetve 4 fős felállással. Tekintse meg honlapunkat : http://bczenekar.hu/
http://bczenekar.hu~ Bővebben

A Colorband együttes több éves zenei tapasztalattal nyújt élőzenei szolgáltatásokat szinte bármilyen rendezvényen, esküvőn, az ország bármely pontján! Tekintse meg oldalunkat, és tájékozódjon!
http://eskuvoi-zenekar-elozene.hu~ Bővebben

Ózdi Koktél Partyzenekar
Az Ózdi Koktél Partyzenekar több éves tapasztalattal nyújt minőségi zenei szolgáltatásokat szinte bármilyen műfajban, rendezvényeken, esküvőkön, bulikon. Oldalunkon minden fontos információt megtalál rólunk!
http://ozdikoktel.hu~ Bővebben

Royal Party Zenekar
Kiváló iskoláztatásra és hosszú évek szakmai tapasztalatára építve vállal a zenekar céges és személyes eseményeken való fellépéseket, több stílusban is.
http://party-zenekar.hu/nyitolap.html~ Bővebben

A Dübörgő Wattacukrock a szigetvári Weiner Leó Zeneiskola falain belül alakult. Célja, hogy a növendékek megtanulhassanak zenekarban zenélni, megismerjék a színpadon zajló folyamatokat, mint emberi, mint technikai oldalról. A rock klasszikusaival kezdve, a repertoár a mai magyar és külföldi zenekarok slágereivel bővül folyamatosan.
http://www.duborgok.hu~ Bővebben

Az Orfeus Band közel 40 éves múltra visszatekintő, populáris tánczenét játszó együttes. Bármilyen rendezvényen helytállunk, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről. Pontosságunk és megbízhatóságunk, valamint a szórakoztatás a védjegyünk!
http://www.orfeusmelody-band.hu~ Bővebben

A La Movida zenekar minden egyes fellépésével örömet és teljes zenei élményt nyújt a hallgatóságnak, melynek során mindig tökéletesen visszaadja Kuba zenei világát, a kubai zene ízét. A La Movida zenekar minden egyes fellépésével örömet és teljes zenei élményt nyújt a hallgatóságnak, melynek során mindig tökéletesen visszaadja Kuba zenei világát, a kubai zene ízét.
http://www.lamovida.hu~ Bővebben

A Royal-Partyzenekar minőségi zenei aláfestést kínál bármilyen rendezvényre, bulira. Több évtizedes zenei pálya, élőhangszer, és kedvező árak!
http://party-zenekar.hu/nyitolap.html~ Bővebben

The Bits Hungarian Beatles Supergroup. Beatles emlékzenekar, tribute band. Igényes élőzene szabadtéri bulikra, céges és városi rendezvényekre, falunapokra, klubokba, zártkörű party-kra (születésnap, esküvő), koncertsorozatokra, gasztronómiai eseményekre (bor-, sör-, pálinkafesztivál), fiataloknak és örök ifjaknak egyaránt, Magyarországon és a határon túlon is (Ausztria, Németország, Hollandia stb.)
http://thebits.hu~ Bővebben

Progresszív metál zenét játszó formáció, mely 2007 októberében alakult. Legfőképpen saját számokkal rendelkeznek. Zenei hatások: Dream Theather, Symphony X, Shadow Gallery, Liquid Tension Experiment De nyomokban Metallica és Nightwish Tagok: Bertha Roland (dob) Bánki Tamás (ritmus-, és szólógitár) Zajkás Ágoston (basszusgitár) Gyetvai Viktor (billentyűk) Csontos Otília (ének) Frech Lívia (vokál, fuvola)
http://spiritjourneymusic.com~ Bővebben

A The Cure együttes népszerűsége a dark-goth arcok között hazánkban is töretlen. Csatlakozz a VampireFreaks Extrém Közösség Cure rajongói oldalához te is, hogy felvehesd a kapcsolatot a magyarországi rajongókkal! Közösségünk elsősorban azoknak az arcoknak szól, akik a többi, hasonló oldalról kinézetük, viselkedésük vagy gondolkodásmódjuk miatt kilógnak.
http://vampirefreaks.hu/vampirefreaks-dark-goth-metal-zenekar/the_cure-7856.vf~ Bővebben

A Tűzerő egy 2009-ben katonákból (amatőr zenész katonák és nem katonazenészek) verbuválódott heavy metal zenekar, amely kizárólag saját szerzeményeket játszik. Első komolyabb horderejű hanganyaguk a 2013. februárjában szerzői kiadásban megjelent Égig emel címet viselő EP (közép lemez)
http://tuzero.hu/index1.php~ Bővebben

Amennyiben egy igazán lendületes, vidám és fiatalos zenészt keres, a legjobb helyen jár. Mészáros György tánczenész vagyok! Számtalan rendezvény; esküvők, céges party-k, estélyek, bálok, állófogadások, szilveszteri műsorok, sörfesztiválok, városi ünnepségek, falu-napok, utcabálok, egyetemi és főiskolai bulik színpadán megfordultam már. Ne feledje egy jó buli alapja a minőségi és hangulatos zeneszolgáltatás és én ebben tudok partnere lenni!
http://www.retrocselli.hu~ Bővebben

Omega, Olympia, Syconor, Universal zenekarokban 1962-1986 években.
http://kovacsics.hu~ Bővebben

Music-Express együttes hivatalos oldala
http://www.music-express.hu~ Bővebben

Zenekari szolgáltatásunkat ajánljuk minden alkalomra,ahol kellemes háttér és hangulatos tánczene az igény. Műsorunkon közkedvelt nemzetközi és hazai slágerek,zenei ritkaságok és mulatós zenék egyaránt megtalálhatóak! 
Igényes profi szolgáltatással várjuk az Önök megtisztelő érdeklődését.
http://www.nightlighttrio.hu~ Bővebben

magyar népzene, szakrális magyar népénekek hangszeres kísérettel, régizene, középkori zene, koncertek, moldvai és gyimesi csángó gyerek- és felnőtt táncházak
http://www.kobzos.com~ Bővebben

A szombathelyi Isis Big Band zenekar honlapja.
http://www.isisbigband.hu~ Bővebben

Sok-sok szeretettel hívunk közénk, a Breakpoint koncertajánló weboldalra, melyen immáron 400 koncert közül válogathatsz kedvedre! Koncertek hada vár téged egész Magyarország területéről, biztosan megtalálod a kedvenc zenei stílusodat tükröző kavalkádból a legjobbakat! Ha követsz minket facebook-on, mindig értesülhetsz a frissen feltöltött előadókról és koncerthelyszínekről! Ugyanakkor megtalálhatók vagyunk myspace és iwiw csatornákon is!
http://www.breakpoint.hu~ BővebbenÖsszes találat: 23
0-30 tétel megjelenítve a 23 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak