Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Csordás Gábor zongorista és zeneszerző oldala, koncertek, lemezek, média, és életrajzi információk. Zeneszerzés, tanítás és egyéb szolgáltatások is.
https://gaborcsordas.com~ Bővebben

A cajon blog és bolt oldalunkról vásárolhat inyenes kiszállítással magas minőségű, hazai készítésű hangszereket. Három év garanciát, harminc nap visszafizetést vállalunk minden termékre. Sodronyos és húros cajonok, tokok, iegészítőket is forgalmazunk. Az oldal blogjában hasznos cikkeket talál a hangosításról, árakról, oktatásról....
http://cajonblog.hu/shop/~ Bővebben

Márió az utóbbi lassan 15 év egyik legnépszerűbb előadója. Műsoraival bejárta már az országot és határon túl is sikereket aratott. Közönségének a lelkesedését közvetlenségének és zenei tehetségének egyaránt köszönheti. Ízig-vérig zenész, amit minden alkalommal bizonyít is környezete számára, hiszen szinte bármilyen hangszert a kezébe fog, kiváló hangulatot varázsol vele. Fellépései kivétel nélkül teltházas előadások és biztosan tánccal, mulatozással végződnek.
http://marioweb.hu~ Bővebben

Cégünk 1996 óta foglalkozik lemezkiadással és előadóművész menedzsmenttel. Ezen belül elsősorban zenei előadókkal dolgozunk, lemezmegjelentetés, image kialakítása, fellépésszervezés, teljeskörű menedzsment és sajtóképviselet formájában. Segítséget nyújtunk többek között stúdiófelvételek biztosításában, kommunikációs csatornák kezelésében, sajtómegjelenések szervezésében, reklámanyagok tervezésében és terjesztésében, valamint szállítási - és utazási feltételek biztosításában. Mindezeken túl az egyéni igényeknek megfelelően egyéb szolgáltatástatásokat is nyújtunk brandépítés és booking területén. Kizárólagos előadóink számos műfajt képviselnek, szinte bármilyen témájú rendezvényre biztosítani tudjuk a megfelelő hangulatot. A színpadi műsorokat folyamatosan új ötletekkel színesítjük, és különböző csomagokkal igazítjuk a megrendelői igényekhez. A képviselt művészeinken túl az elmúlt évek során kiváló kapcsolatot építettünk ki számos más előadóval is. Közvetlen kapcsolatainknak köszönhetően, irodánkon keresztül kedvező áron érhető el számos zenés-, táncos-, stand up-, és egyéb szórakoztató műsor. Az évek során komplex rendezvényszervezési szolgáltatásokkal bővült tevékenységünk, amelynek keretében koncertek, fesztiválok, falunapok, városnapok, családi események, céges programok, vásárok megvalósításában működünk közre.
http://ko.hu~ Bővebben

Tekerős Barátok - Népzenei együttes
A Zenekar egy baráti társaság. A tekerő mint hangszer, és a tekerőmuzsika szeretete az ami összetart bennünket idestova 10 éve. A Tekerős Barátok a Magyar Népzene Éltetője. Dél-alföldi, kalocsai, somogyi, mezőföldi, rábaközi, palóc, moldvai dallamok csendülnek fel műsorainkban. Táncházakban dél-alföldi, dunántúli moldvai dallamok csendülnek fel néptáncos együttesek kívánsága, igénye, öröme szerint.
http://tekerosbaratok.qwqw.hu~ Bővebben

A Szombathelyi Erkel Kórus évtizedek óta a megyeszékhely művészeti életének jelentős színfoltja. Helyi (állami, városi, egyházi ünnepek, önálló koncertek, operabemutatók, stb.) műsorok, országos rendezvények, kórusfesztiválok, rádiós fellépések, külföldi koncertkörutak hoztak számunkra szép sikert, öregbítve városunk és a Szombathelyi Erkel Kórus jó hírnevét. Kórusunk tagjai az élet különféle területén dolgoznak, de összeköti őket a zene szeretete. Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk egy olyan közösség kialakítására, ahol az énekelni szerető amatőröknek lehetősége van a közös éneklésre. Elsősorban Szombathelyen és környékén lépünk fel, de szoros kapcsolatot ápolunk más együttesekkel a határon innen és túl. Repertoárunk széles skálán mozog, a művészi igényesség szem előtt tartásával egyaránt műsorunkra tűzünk egyházi műveket, klasszikus zeneszerzők műveit, szórakoztató spirituálékat és népdalfeldolgozásokat.
http://www.erkelkorus.hu~ Bővebben

Youtube letöltés és konvertálás egyszerűen. A letöltött mp3 fájlt azonnal megvághatod tetszésed szerint, illetve 320kb/s letöltés is elérhető mely megfelelő zenei élményt nyújt hanghordozódon. Youtube letöltés és konvertálás egyszerűen egy kattintással.
http://youtube-letoltes.com~ Bővebben

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol nagy gyakorlattal, valamint jelentős tapasztalattal rendelkeznek a különböző típusú zenekarok, zenészek, művészek és előadók kiközvetítésében, valamint az adott munkára való felkészítésükben? Akkor a Mester Music honlapján a lehető legjobb helyen jár!
http://www.mestermusic.com/hu/kezdolap/~ Bővebben

Letöltés a youtube weboldalról a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban, hiszen a videót egyenesen a youtube szerveréről töltheted le. A letöltés nagyon egyszerű, csak a videó linkjét kell bemásolni az oldalra és kiválasztani a videó formátumot amire a legjobb választás az mp4 amit a legtöbb készülék le tud játszani még az apple készülékek is ezt a videó fájl formátumot kezelik. Ha szeretnél videó klipeket vagy akár teljes filmeket letölteni akkor ezzel az oldallal egyszerűen és gyorsan teheted ezt meg.
http://www.videoletoltes.hu~ Bővebben

Cégünk, a Lemezkuckó 1986 óta foglalkozik CD-k, DVD-k, hanglemezek és koncertjegyek értékesítésével. VII. kerületi üzletünkben több ezer termékkel várjuk, valamint internetes boltunkon keresztül is rendelhet kínálatunkból. Folyamatosan frissülő kínálattal és kedvező árakkal várjuk érdeklődőinket. Tekintse meg weblapunkat a részletekért!
http://lemezkucko.hu~ Bővebben

Tölts le több millió zenét mp3 formátumban a youtube videómegosztó oldalról egyszerűen és gyorsan. Próbáld ki most és kattints az oldalra ahol válogathatsz előadók szerint vagy használhatod a keresőt ami nem csak az oldlaon keres hanem a youtube találatai közül is válogathatsz és amint rákattintasz máris bekerül az oldal adatbázisába és le is töltheted. Az oldalt úgy terveztük, hogy a látogatók által legtöbbet meghallgatott zenéket mutassuk, így kialakul minden kategóriában legyen az egy előadó vagy műfaj, mindig a legtöbbet látogatott videókat nézhetitek meg és tölthetitek le. Az oldal azoknak is szuper szolgáltatást nyújt akik csak zenét akarnak hallgatni, mert a videók egymás után következnek reklám mentesen és figyeltünk arra is, hogy hasonló zenék következzenek, vagyis ha elindítasz egy előadótól egy zenét aminek van kategóriája akkor folyamatosan az ő zenéi fognak következni egymás után például ha elindítasz egy Wellhello zenét akkor folyamatosan őket fogod hallani és látni.
http://www.mp3plaza.hu~ Bővebben

A legjobb zenék az apa és lánya táncra az esküvői bulin
Az esküvő talán egyik legmeghatóbb pillanata az édesapa "utolsó" tánca lányával, ezért nem választhatunk akármilyen zenét. Íme a leginkább témába vágó és könnyfakasztó zenék erre a különleges alkalomra. Angolul beszélők előnyben és természetesen a nagy nap előtt is meghallgatandóak! A táncot persze ajánlatos előtte jól begyakorolni otthon édesapával, hogy az eseményen már minden flottul menjen... A könnyező vendégek látványa lesz a hab a tortán:-) Sok boldogságot és szép nyarat kívánunk!
http://www.rendezvenyhelyszinek.hu/cikkek/legjobb_zenek~ Bővebben

Mr. Retrocselli
Szeretne fiatalos, lendületes zenét esküvőjére, rendezvényére? Válassza Mr. Retrocsellit, aki 2000 óta foglalkozik zenei szolgáltatások nyújtásával. Széles zenei repertoárral és tapasztalattal áll rendelkezésére. Tökéletes hangulatkeltő bármilyen rendezvényen!
http://retrocselli.hu~ Bővebben

MetalBlood
Frissen készített fórum, melynek célja a magyar metalosok összehozása. Csatlakozz Te is, oldalunk csak rád vár!
http://metalblood.hungarianforum.com~ Bővebben

Zene letöltés ingyen és legálisan. Albumok, mixek letöltése mp3 formátumban. Az oldalon a tartalom folyamatosan frissül.
http://www.zene-letoltes.net~ Bővebben

Legyen szó bármilyen zenei stílusról, magyar vagy külföldi előadóról, zenekarról, nálunk biztosan megtalálod a róluk készült legjobb koncertfelvételeket. Egy kiválasztott koncertet a fizetést követően 72 órán belül bármikor, akár többször is megnézhetsz. Amennyiben pedig havi, negyedéves, féléves vagy éves előfizetésed van, akkor ezen időszakok alatt (akár 365 napon át) korlátlanul élvezheted az oldal teljes tartalmát, mindössze egy Blu-ray áráért.
http://koncertsziget.hu~ Bővebben

A LEZMON (Legyen Élő Zene Magyarországon) csoport célja, hogy teret és felületet biztosítson az élő zenét játszóknak és az élő zenéhez kapcsolódó eseményeknek. Oldalunkon mindenki, aki élőzenés fellépést, produkciót, koncertet ad, (ingyen és reklámoktól mentesen) közzétehet minden fellépésével kapcsolódó hírt.
http://www.lezmon.hu~ Bővebben

Ez a portál a 90-es évek dalait, zenéit szedi csokorba. A cél, hogy minél több zeneszám és a hozzá kapcsolodó információ gyűljön itt össze és álljon a rendelkezésre minden nosztalgiázni vágyó számára. Ha téged is megérintett ez az időszak vagy ezen időszakban kialakult zenei stílusok, gyere és mutasd meg, milyen kreatív vagy!
http://www.90-es-evek-zene.atw.hu~ Bővebben

Szerzők, előadók, számok, klipek és egyéb információk. Interaktív, mindenki által szabadon bővíthető adatbázis.
http://www.80-as-evek-zene.atw.hu~ Bővebben

Hang-ár próbatermek
Kiváló, klimatizált, jól felszerelt próbatermeket, hangstúdiót ad bérbe a cég zenekaroknak, énekeseknek.
http://www.hang-ar.hu~ Bővebben

Les80rock
Rocklegendák, dalszövegek magyarul, minden ami rock képekben, rock-hírek
http://les80rock.lapunk.hu~ Bővebben

A Live Nation Magyarország szervezésében 2013-ban Budapestre is eljut Roger Waters legendás produkciója A Fal. 2013. augusztus 25-én a Puskás Ferenc Stadionban lesz az utolsó lehetőség, hogy láthassuk A Falat, a világ legnagyobb színpadán. A Falat eddig 192 alkalommal adták elő a világon, több mint 3,3 millió rajongó láthatta, és ezzel a rocktörténet legsikeresebb műve.
http://www.livenation.hu~ Bővebben

A SoundTeam rendezvényszervezéssel, illetve rendezvények zenei ellátásával, DJ-s, Karaoke-s szórakozási lehetőség biztosításával foglalkozik.
http://www.soundteam.hu~ Bővebben

Budapest Zongoraszalon
Budapest Zongoraszalon egy széles termékpalettájú, zongorák forgalmazására szakosodott vállalkozás.
http://tuttohangszer.hu~ Bővebben

Youtube zenehallgatási tippek
Hogyan készíthetünk gyorsan és egyszerűen Youtube lejátszási listákat, házibulikra, vagy csak a saját szórakoztatásunkra.
http://sunda.ewaste.hu/howto/howtoyoutube/~ Bővebben

Ingyenesen letölthető zenék, játékok, szoftverek
Ingyenesen letölthető mp3 zenék, mixek, karácsonyi zenék, hangoskönyvek, e-könyvek, demo játékok, teljes játékok és szoftverek széles kínálatából válogathatsz az Ingyenesletöltés.com honlapon.
http://ingyenesletoltes.com/zene-let%C3%B6lt%C3%A9s~ Bővebben

Reggae Soul - Magyar reggae közösségi portál. Itt megtalálsz mindent a reggae-vel kapcsolatban, amire szükséged lehet. Rendszeresen frissülő hazai és külföldi hírek, koncert és fesztivál infók,hazai reggae klubok, leírások, lemezmegjelenések, interjúk, soundcloudok, folyamatosan bővülő galéria azoknak, akik esetleg lemaradtak volna kedvencük koncertjéről.
http://www.reggaesoul.hu~ Bővebben

Kevin Crank Hip Hop Magazinja, érdekes hip hop hírekkel, a legújabb hip hop zenékkel, videoklipekkel és ingyenes letöltésekkel.
http://kevincrank.hu~ Bővebben

Gitároktatás tanfolyam kezdő gitárosoknak 30 nap alatt a neten. Gitárakkordok és pengetési módok az általános tananyag, de mindezt úgy, hogy majd' egy tucat híres slágeren gyakorolhatsz. Próbáld ki ingyen az alaptanfolyamot!
http://gitaroktatas.com~ Bővebben

Hangszer webáruház. Minőségi hangszerek, kedvező áron!
http://netker8.eu/hangszer~ BővebbenÖsszes találat: 41
0-30 tétel megjelenítve a 41 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak