Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Tánccsoportunk Ír sztepp tánc oktatásával foglalkozik, valamint vállalunk fellépéseket, táncházak vezetését. Ír sztepp és tánc tanfolyamaink fiúk és lányok, kezdők és haladók jelentkezését várja több csoportban és helyszínen. Versenyzési lehetőség! Fellépő csoportba kerülési lehetőség legjobb ír sztepp táncosainknak.
http://irsztepp-budapest.hu~ Bővebben

Tangó, az ölelések tánca! Tanulj argentin tangót a Tango Libre Budapest szuper csapatával. Rendszeres kezdő tangó tanfolyamok, és intenzív tanfolyamok várnak több helyszínen. A jó hangulatról és a sikerélményről tapasztalt tangó tanárok gondoskodnak.
https://tangolibre.hu~ Bővebben

A SENIOR TANGÓ KLUB az idősebb korosztály számára indít argentin tangó tanfolyamokat Budai László tangó világbajnok új argentin tangó klubjában, a BudaiTangoClub-ban.Kellemes társaság, jó emberi kapcsolatok, szórakozás, kikapcsolódás, zenés, táncos rendezvények, jó hangulat és az egészségre kifejezetten jó hatású tevékenység, amely jellemzi a senior argentin tangó tanfolyamokat.Idősebb korosztályból érdeklődők számára ajánljuk az Alzheimer kór Világnapja alkalmából megjelent könyvet, a Tangó és diót, amelyet Dr.Nyéki Gabriella orvosnő publikált a hazai és külföldi orvosi tapasztalatai alapján.Az argentin tangó tanulása és gyakorlása kiváló védelmet és megelőzési lehetőséget jelent az időskori demencia ellen, véd az Alzheimer kór kialakulásától és e-mellett kiváló élettani hatásokkal, pozitív lelki és testi karbantartási eredményekkel rendelkezik.Jó szívvel ajánljuk ezért a tangó tanfolyamokat azokbnak, akik kellemes időtöltésre és kipacsolódásra vágynak, de javasoljuk azoknak is, akik akár egészségügyi megelőzésként gyakorolnák.
http://www.seniortango.hu~ Bővebben

Táncoktatás, Tánctanfolyam: Társastánc, Latin tánc, Salsa, Songa, Színpadi tánc (színpadi-, latin-, musical- és show táncok), Musical tánc, Disco tánc, Hip-Hop, Hastánc. Partner nélkül is! Fellépési lehetőséggel!
http://www.partydance.hu/index.php?n=old&kod=11~ Bővebben

Várunk szeretettel Budapest legbarátságosabb salsa tánciskolájában, 2 helyszínen is: Kőbánya-Kispest közvetlen közelében, a KMO-ban, valamint Óbudán, a Dance - Factoryban. Tánciskolánkban a kubai salsa mellett, önálló tanfolyam keretében sajátítható el a reggaeton is. Minden nyáron egy hét buli, szórakozás és tanulás vár a Balatonnál, a nyári salsa tánctáborunkban.
http://www.salsacontimba.hu/salsa-tanfolyam~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak