Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

A zalaegerszegi Kvártélyház Mária Terézia rendeletére az átvonuló katonák szálláshelyéül 1765-ben épült.A Kvártélyház udvara számos alkalommal adott otthont kulturális rendezvényeknek. Az első ilyen az 1860-as évekre datálható. Legjelentősebbek a Zenélő Udvar (1980–1983), az Udvarok Fesztivál (2000–2001). 2007 óta Kvártélyház Szabadtéri Színház néven teátrum várja a publikumot a nyári estéken.
http://www.kvartelyhaz.hu~ Bővebben

A veszprémi Petőfi Színház a város négy színházának egyike. A Petőfi Színházhoz tartozik a Latinovits Zoltánról és Bujtor Istvánról elnevezett Játékszín is az Iskola utcában. A népességszámában, városi és regionális funkcióiban meggazdagodott város pezsgő színházi élete ma már méltóan csatlakozik a színház építészeti- és társművészeti gazdagságához.
http://www.petofiszinhaz.hu~ Bővebben

ÜGE - Függetlenül egymással - Független színházi produkciók és műhelyek egy helyen (alternatív színházi műsorok és színházak részére pályázati lehetőségek) Kulcsszavak: színház, színház műsor, színházi program, színházműsorok, produkció, társulat, alternatív, művészet, előadás, független, jegyrendelés, támogatás, kultúra, összművészet, érdekképviselet, pályázat, pályázati, pályázatok
http://www.fugeprodukcio.hu~ Bővebben

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
A Jurányi Közösségi Produkciós Inkubátorházban 19 alkotó- és vizuális művészeti csoport, 24 előadóművészeti egyesület és társulat, 8 egyéb civil kap helyet. Célja egy aktív, alkotói bázis, szellemi műhely létrehozása. Számos produkció és projekt valósulhat meg, próbák, díszletmunka, jelmezkészítés, zártkörű munkabemutatók valamint raktározás, tárolás, irodai munka, pályázatírás folyhat itt.
http://www.juranyihaz.hu~ Bővebben

Ezen az oldalon megtalálható minden színházzal kapcsolatos információ.
http://szinhaz.hu~ Bővebben

A Gabalyda Műhely a vásári bábelőadások, kézműves játszóházak, népzenék műhelye. Az előadások bárhol játszhatók, legyen az akár óvoda, iskola, kultúrház, szabadtér, falunap, tehát mindenhol. Kézműves foglalkozások: agyagozás, papírmerítés, gyertyamártás, kötélverés, nemezelés és még sok bütykölde. Az egész családnak szól.
http://www.gabalyda.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak