Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

A leggyakoribb rendezvényszervezési hibák
Nincs kétségünk afelől, hogy mindenki mindig a legjobbat szeretné kihozni egy rendezvényből: elégedett megrendelő, boldog vendégek, flottul lebonyolított esemény, profi kollégák. Ez a munkánk, vagy ahogy mi szoktuk mondani, KÜLDETÉSÜNK. Az egyes helyszínek felelős rendezvényszervezői speciális helyzetben vannak: a megrendelő általában szintén szakmabeli, a kapcsolattartás folyamán pedig előfordulhat „szakmai versengés”, vagy épp az ellenkezője: természetesnek veszünk olyan, a szervezéssel kapcsolatos részleteket, amelyeket „földi halandó” számára jobban kihangsúlyoznánk.
http://www.rendezvenyhelyszinek.hu//blog/leggyakoribb_szervezesi_hibak~ Bővebben

Akadémia Klub Étterem
Szeretettel várja vendégeit az Akadémia Klub Étterem. Szolgáltatásaink között megtalálható a catering, valamint a rendezvényszervezés egyaránt. Látogasson el oldalunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról!
http://www.akademiaklub.hu~ Bővebben

Minőségi szolgáltatás megfizethető áron, kis létszámú összejövetelektől, partyktól a több ezer fős rendezvényekig akár zenekar vagy DJ szervezésével is. Technikai parkunkat folyamatosan fejlesztjük a modern kor elvárásainak érdekében. Vállaljuk bármilyen méretű rendezvény hangosítását, színpad építését, színpadfedést.
http://www.firstsound.hu~ Bővebben

Akrobatikus tűzzsonglőr és tűztánc show, színpadi pirotechnika, tűzijáték, UV & LED show, gólyalábasok, rendezvényszervezés
http://www.firemagic.hu~ Bővebben

A Fesztivál Mesterségek Egyesülete szabadtéri rendezvények szervezésével foglalkozó rendezvényszervező Egyesület.
http://fesztivalmestersegek.hu/uzemeltetes_szervezes.php~ Bővebben

Kincsem Park Rendezvényközpont, privát alkalmak, céges esemény, konferencia, tömeg rendezvény, takarékos, okos, lóverseny, családi nap, vendéglátás, Kincsem Park, catering, rendezvényhelyszín
Catering, családi események, kis- és középvállalatok, tömegrendezvények catering, rendezvényszervező cége. A cég dolgozóinak szervezett esemény, melynek fő céljai a cég iránti lojalitás építése és a munkatársak közötti kommunikáció, csapatszellem erősítése. Ez a rendezvény típus formailag nagyon hasonlít a partnertalálkozóhoz.
http://www.edencatering.hu~ Bővebben

Aki a Kincsem Rendezvényközpontot választja, az OKOS és TAKARÉKOS megoldást választja! legyen szó privát-, vagy dolgozói eseményről, családi napról.
http://kincsemrendezveny.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak