Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

A kavicsművészet egy új, nagyon érdekes művészeti ág. A kavicsképek teljesen természetes hatásúak, 3D-s hatást kölcsönöznek a faliképnek. Egyedi ajándék ötletek után kutatva a kavicskép telitalálat! Nincs két egyforma, teljesen személyre szabható. A kavicskép minden enteriőrbe illik, természetességénél fogva épp azt emeli ki, amit szeretnénk. Színek tekintetében a kavicsok változatosak, de a natúr árnyalatok a jellemzőek. A háttérfestéssel egészen különleges hatásokat, harmóniát lehet elérni. A képek falemezre készülnek, tartósak és megbízhatóak. Minden alkalomra illő, személyes, egyedi ajándék, legyen az eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, születésnap, névnap, karácsony, keresztelő, vagy bármilyen alkalom. Szilajka Erzsébet kavicsképei mára hazai, és nemzetközi sikereket arattak.
http://kavicskepek.com~ Bővebben

Bíró Brigitta keramikus vagyok. Több mint 20 éve foglalkozom egyedi kézműves kerámiák készítésével. Termékeim hagyományos technikával, fazekas korongon készülnek. Kézzel festett dekorációval, elsősorban levendula és tulipán motívumokkal díszítem kerámia használati- és dísztárgyaimat, melyek kiválóan alkalmasak ajándékozásra, különös képpen nászajándékoknak Kerámia termékeim között szerepelnek: Kerámia használati tárgyak: bögrék, szűrős bögrék, mézes bödön, teáskanna, teáskészlet, tálca fakanál lerakó, fokhagyma reszelő, vajtartó, cukortartó, kancsó, fogkefetartó, kínáló tál, egyéb egyedi igények szerinti kerámia tárgyak Kerámia dísztárgyak: aromalámpa, mécsestartó, plakett, dekorációs kerámiák Egyedi kerámia ékszerek: nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók, karkötők Dekorációs kerámiák: faliképek, gyógynövények lenyomatával készült képek, függők, szivecskék Hűtőmágnesek: Kőszeg, Sopron, Őrség, Sárvár, Tihany, Cák nevezetességeivel Kerámia ajándék tárgyak bármilyen alkalomra Kerámia nászajándékok egyedi megrendelések alapján is
http://briggikeramia.hu~ Bővebben

Jeney Ágnes szobrász munkái.Kortárs alkotások szobrok, festmények, írások.Alkotásai és kiállításainak képei, leírásai és egyéb hasznos információk. Paverpol technika bemutatása és oktatása. Hivatalos oktatói képesítéssel. A weblap tartalmazza az elérhetőséget és rendelkezik kapcsolatfelvételi lehetőséggel. Az oldalon lévő műtárgyak többsége számos kiállítást megjárt darabok. Többségük az Egyesült Államokban található, de számos alkotás Európai galériák tulajdona. Az alkotásokat ezekben a galériákban lehet megvásárolni.
http://www.jeneyart.com~ Bővebben

A Bharata Kultúrtér 2012 januárjában nyitotta meg kapuit. Számos indiai kulturális rendezvényvek, meditációs és ismeretterjesztő programnak ad otthont. Jógaoktatás terén is minőséget garantál a Bharatában is működő nemzetközi Inbound Jógaiskola.
http://bharata.hu~ Bővebben

ArtCTRL
Videó - Rajz - Tattoo - Művészet - Life
http://artctrl.hu~ Bővebben

Alkotok!
Érdeklődsz a művészetek és a rajz iránt? Jó helyen jársz! itt sokmindent megtalálhatsz ebben a témában. Nézz be bátran!
http://www.cogitavi.hupont.hu~ Bővebben

Mi mindent tudni szeretnénk, amely egy kicsit is kapcsolódik a művészetekről, egészen a reneszánsz világától az absztrakt művészeti irányzatokon át az ókori Mezopotámia csodálatos művészi világáig. Ha Te is szeretnél elmélyedni a művészi kreativitásban akkor közösségünkben a helyed.
http://www.hungarianfolkart.hu~ Bővebben

Szép, érdekes és esztétikus fotók a készítőtől kategóriákra csoportosítva FLASH alapú galériában. Megtalálhatók tájképek, csendéletek, tárgyfotók, növény és állat fotók városképek, stb.
http://foto.szis.hu~ Bővebben

Az agyagedények hosszú ideig az emberiség legfontosabb tárgyai közzé tartoztak. Alakjuk és díszítésük népek, népcsoportok kultúrájárol mesél. Funkció szempontjából korunkban ritkán használati tárgy, de különleges pontja lehet környezetünknek. Évezredek formavilágából merítve készítem alkotásaimat.
http://barczikeramia.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak