Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Botos Péter honlapja, mely egy egy tehetséges ember munkáit mutatja be. A művész világát az üveg veszi körül, a síkra csiszolt avagy a mértanilag pontosan levágott formák, és ezek a síkok egymáshoz való szomszédos viszonyát tükrözi szemünk elé. Mivel a csiszolt üvegsíkok nem hasonlítanak, úgy különbözik minden üveg egymástól, a hozzáadott fémek adják meg az üveg színét, mert a különböző fémek, másképp nyelik el a fény, azaz milyen színűnek látjuk az üveget. Az üveg a fény részecskéit felbontják, és a különböző síkok azokat másként törik meg, ami által egy csodálatos szivárvány világ tárul elénk. Botos Péter sikerét jellemzi a sok elismerés, kiállításai még a tengerentúlon is sikeresek voltak. A mai modern lakberendezés a fény hatásaira épül, és ebben a modern világban helye van a síkra csiszolt üvegtárgyaknak.
http://www.peterbotos.hu~ Bővebben

Grafikától az olajfestményig | Arculattervezéstől a weboldalig
ART: Olajfestmények készítését vállalom egyedi elképzelések alapján is, illetve a már elkészült festmények közül lehet választani a virtuális galériában. Az alábbi szolgáltatásokban is tudok segíteni: fali dekorációk, gyerekszoba festése. Linónyomat készítését nagyobb darabszám esetén ajánlom, mivel tökéletes csoportos ajándék lehet akár egy céges rendezvényen is. Ezen kívül a portré rajzolás fotó alapján is nagy népszerűségnek örvend, mivel maradandó emlék, mely generációkon át a családban marad. DESIGN: Ha azt szeretnénk, hogy emlékezzenek vállalkozásunkra, akkor nagyon fontos egy egységes arculat kialakítása. Az egyik ilyen arculati elem a logó, amely az alapja mindennek. Ezek után készülhet el az egyedi névjegykártya, levélpapír, boríték, melyek a kisarculat elemi. További kiegészítő elemek: cégtábla, kül- és beltéri eligazító táblák, brossúra, prezentációs anyagok, kiadványok, reklámtárgyak, csomagolás, meghívók, utalványok, szórólapok, plakátok, belépők… stb. Ezen kívül nagyon fontos, hogy cége megfelelően legyen jelen az online világban is. Ezért fontos a weboldal és a design kialakítása, hiszen ez az a felület, ahol a legtöbb információt megoszthatunk a vásárlókkal, és ha azt szeretnénk, hogy a mai legnagyobb keresőben ingyenesen jelenjen meg az oldalunk, akkor a keresőoptimalizálásban is tudok segíteni. Hiszen a cél az, hogy a találati listán a lehető legjobb helyen szerepeljen a weboldal. TERMÉKFOTÓZÁS: Termék fotózása kiadványhoz és webshopba: Miért fontos a jó minőségű fotó a weboldalra? Mert a legtöbb ember először a képet nézi. | Étel- és tárgy fotózás | Épület, lakás és enteriőr fotózása.
http://www.b-art-design.hu~ Bővebben

Kovács Andrásnak hívnak, több mint 15 éve foglalkozom portrérajzolással. Végzettségem szerint számítógépes grafikus vagyok, de a képzőművészet sok területét kipróbáltam már: készítettem rajzokat, festményeket, rézkarcot, linómetszetet, stb. Portrékat elsősorban ceruzával és szénnel rajzolok, így ezen az oldalon főleg az ilyen megrendeléseket várom. Egyedi igények esetén (élő modell után rajzolás, tájkép, stb.) vegye fel felem a kapcsolatot az elérhetőségeimen.
http://ka-portrerajz.hu~ Bővebben

Kárpátalján, Beregszászban születtem. 1997-ben települtem Magyarországra. Jelenleg Nyíregyházán élek. 1967-től rendszeresen részt veszek csoportos és önálló kiállításokon.
http://kadaskati.hu~ Bővebben

Az okoskerámiák oldala
http://varykeramia.hu~ Bővebben

Bényi Emese festőművész honlapja, eladó festményeinek listájával. Tájkép, csendélet, modern, akvarell képek széles választéka. Egyedi festmények, ajándéktárgyak megvalósítására is van lehetőség! Látogassa meg oldalam!
http://www.benyiemese.hu~ Bővebben

Kedves Látogató! Holecskó János vagyok, a JanezGraphicS Studio vezetője. Fő tevékenységek: portré-figura-akt rajz, kiadványszerkesztés, tervezés, dekoráció - art&design Több, mint 13 éve rajzolok, festek, foglalkozom elektronikus grafikával, végzettségem szerint keramikus vagyok. Remélem, hogy munkáim elnyerik tetszését.
http://portrekeszites.blogspot.com~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak