Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19210
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Mosonmagyaróváron, a Rudolf-liget egy részén, kb. 1,5 hektáros területen egy 80 akadályos drótkötélpályát alakítottunk ki, melyek különböző magasságokban, különböző nehézségi fokaikkal minden korosztálynak tökéletes szórakozást kínálnak. A bébi-pályától kezdve a gyerek-, és a különböző nehézségi szintű felnőtt-pályák mellett a Mosoni-Dunán átívelő csúszópálya, a mászófal és trambulin színesítik kínálatunkat.
http://www.szigetkozkalandpark.hu~ Bővebben

Élő kijutós játék 3 budapesti és két debreceni szabadulószobában. Az élő szabadulós játék neked való ha szereted a kihívásokat és megmozgatni kicsit az agyad. A játék során próbára tesszük logikád és kombinációs készséged, és kiderül, hogy mennyire vagy képes kilépni a sablonos gondolkodás keretei közül. Ha szívesen játszol számítógépes kijutós játékokkal, vagy örömmel oldasz meg fejtörőket, akkor ideje hogy te is azok közt legyél, akik kipróbálják az élp szabadulós játékokat is!
https://www.exittheroom.hu~ Bővebben

Csapatépítő játékok új forradalma! Unja már a hagyományos csapatépítéseket? Már a kollégáinak sincs kedve részt venni a játékokban? Mi teljesen új alapokra helyezzük a csapatépítést, szervezetfejlesztést, tréningeket, céges rendezvényeket! "Életünkben leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki, aki rábír, hogy megtegyük, amire képesek vagyunk." "Ralph Waldo Emerson" Különleges csapatépítéseink és tréningeik során milyen problémákra adunk megoldást? • Logikai képesség erősítése • Nehéz helyzetre való reagálás • Frusztrációs tolerancia • Együttműködési képesség • Felelősségvállalás • Gyorsmegoldó képesség • Döntés képesség fejlesztése • Vezetői képesség fejlesztése
http://egyedicsapatepitojatekok.hu~ Bővebben

Kalanderdő - Kalandpark Szilvásváradon
Kötélpályák, lézercsata, íjászat és trambulinok felnőtteknek és gyerekeknek is. Csapatépítő tréningek, túrázások szervezése a Bükkben, akár hegyi kerékpárral is. Felnőtt és gyermek programok szervezése.
http://kalanderdo.hu/kalandpark-gyerekeknek/~ Bővebben

Ausztriában 40 km-re a magyar Rábafüzestől található a Styrassicpark melyben 80 élethű dinoszaurusz szobor található. Állandó programok, földrengés szimulátor, dinó-show, magyar nyelvű idegenvezetés. A Parkban szálláslehetőség is van a Dzsungel Hotelban, illetve az Afrika házakban. Hozza el gyermekét és szerezzen neki felejthetetlen élményeket.
http://www.styrassicpark.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak