Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 10
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Kortárs alkotások, prózák, versek és saját versek, írások, irodalom, művészeti oldal. Amatőr poéták hangjai.
http://pennaviragok.lapunk.hu~ Bővebben

Nevem Renkó Ferenc István. Budapesten élek, végzettségem szerint közgazdász vagyok. Több évtizede foglalkozom művészetekkel, legfőképpen írással és egy kicsit zeneszerzéssel. A hetvenes években egy darabig külföldön éltem, ez időszakom alatt a Mérai Tibor szerkesztésében megjelenő párizsi Irodalmi Újságban jelentek meg írásaim. Aztán hazatértem, és jöttek a dolgos hétköznapok. Továbbra is írogattam, de azt hiszem, igazából nem törekedtem arra, hogy publikáljak. Közgazdászként hosszú ideig pihentetőnek, hobbinak tekintettem az írást, egy idő óta azonban már úgy érzem, hogy esetleg másoknak is örömet szerezne, ha olvashatnák e műveket. Itt-ott azért nyertem egy-két díjat, megjelent néhány írásom, és egy könyvem is, a Kislacfalvi történetek első kötete, a Mesék a faluból című. Korábban, az Internet előtt elképzelhetetlen volt, hogy bárki a saját elhatározásából megjelenhessen a nyilvánosság előtt. Ma az Internet korlátlan lehetőségeket nyújt erre, lehet saját weblapod, vagy akár saját könyved, ha úgy akarod. Ezért én is létrehoztam egyet, a Rhen Művészeti Portált, melynek webcíme: rhenportal.lapunk.hu. Itt számos írásom, illetve azok egyes részei megtalálhatók, nemcsak az irodalmi jellegűek, de a gazdasági tárgyúak is. A nagyobb lélegzetű írásokról szólva, a Kislacfalvi történetek címszó alatt jelenleg három önálló történet létezik. Az Egy híján 19 történetek szlogen szintén egy trilógiát fog össze, amelynek részei Az illetékguru, a Minirevizor történetei és A Pankrátor. Végül, de nem utoljára említem a Grimasz kapitány és a földszigeti lakómanók történetét, az első nagy adókalandot, amely szórakoztató és izgalmas is egyben, és ugyanakkor magvas tanulságokkal szolgál - főként a fiatalok számára - környezetük tudatos alakításának szükségességéről.
http://rhenportal.lapunk.hu~ Bővebben

Ébredések
Katie Dreams, fantazy, Ébredők, hazatérés, szerelem, románc, titok, emlékképek, álmok, orvos,pilóta, testvérek, önzetlenség, tisztelet, retro,
http://www.ébredések5.webnode.hu~ Bővebben

Álomkönyvek
Katie Dreams könyvei Fantazy, romantika, szerelem, múltszázad, retro, ezernyolcszázas évek, Anglia, orvos, pilóta, titok, ébredők, hazatérés, emlékképek,
http://www.alomkonyvek.lapunk.hu~ Bővebben

Az oldalon Köpcsényi László megjelent novellái, írásai olvashatóak. Humorral fűszerezett érzelmek és társadalomkritika. A nevetés és a mély gondolatok garantáltak.
http://www.kopcsenyilaszlo.hu~ Bővebben

Számos kortárs könyv szerzője. Írói munkássága nem merül ki egy témában. Lebilincselő gyermekkönyvek, krimik, thrillerek, romantikus regények, versek kerülnek ki kezei közül.
http://sylviabk.oldalunk.hu~ Bővebben

Kortárs írói blog, mely bemutatja az írónő könyveit. "Daniella - A zene szárnyán", "Mítoszi valóság", "Sana a Látólány" és még sok más lebilincselő olvasmány.
http://angelssylvia.blog.hu~ Bővebben

Múzsák Csókja
Múzsák Csókja - naponta frissülő művészeti magazin. A weboldal elérhetősége: www.muzsakcsokja.hu
http://muzsakcsokja.hu~ Bővebben

Abonyi László
Mindig írtam valamit. Hangulattól függően verset vagy éppen szakkönyvet. Tizenéves koromtól írónak (is) készültem. Tavaly voltam ötven és elhatározásra jutottam. Megírom azt 100-200 kötetet ami jelenleg bennem van. Persze ezek nem valami bonyolult dolgok lesznek. Csak családregény, spirituális krimi, párkapcsolati tanácsadás, és szívem szerelmes dalai, persze lesz néhány oknyomozó riportsorozat is. Ezekkel szeretném elkápráztatni olvasóimat. Abonyi László
http://www.acekicker.hu~ Bővebben

A Kötelező olvasmányok A-Z honlap célja minél teljesebb áttekintést nyújtani az általános és középiskolai kötelező és ajánlott olvasmányokról mindenki számára. A honlap ismerteti a kötelező olvasmányok listáját és bemutatja az egyes olvasmányokat. Tartalmait folyamatosan aktualizálja, új és új bejegyzésekkel bővíti.
http://kotelezo-olvasmany.hu~ Bővebben

Az Árkádia egy oktatási anyagokat tartalmazó portál. Az oldal Magyar irodalommal foglalkozó része elsősorban a nyelvújítás kori és a modern irodalmi témákat célozza meg, de ezek mellett egyéb témájú művekről írt tananyag is megtalálható. Az arhívumban számos egész tananyag megtalálható, de ezek mellett olvashatóak még tanulmányok és kritikák is.
http://arkadia.pte.hu/magyar/~ Bővebben

A KLÁRIS 20 éve élő kiadvány, évi hat számmal jelentkezik 56 oldalon. Az egyetemes emberi, kulturális értékek és erkölcsi normák hirdetését, terjesztését tekintjük feladatunknak, mindezzel pedig többek között az egyes ember számára nehezen követhető társadalmi változásokban az életmód, az életvezetés egy lehetséges alternatíváját kívánjuk felmutatni, részben alkotásra is ösztönözve.
http://klarisujsag.hu~ Bővebben

Egy kortárs író magányoldala. Irodalmi oldal? Talán .Ha engem kérdeztek, az oldalt nem tudnám pontosan kategorizálni, ezért maradjunk a kortárs irodalom kifejezésnél, vagy bővebben a kortárs művészetnél.
http://www.tortenetsiro.eoldal.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak