Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19210
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Egyesületünk 2015 márciusában született, azon ötlettől vezérelve, hogy a régi hagyományokhoz hűen újra egyesítsük a falu közösségét. A mai rohanó és technikák által uralt világban kell egy hely, ahol az ember érezheti a közösség erejét, számíthat a támogatásra. Egy olyan világban, ahol a személyes kommunikáció helyét felváltja az e-mail és a közösségi oldalak, ahol az emberek nem mozdulnak ki, csak begubóznak a TV előtt, ott kell egy alternatíva. Egy közös hely, egy közös nevező, a falu, ahol élünk. Célunk pontosan az, hogy kimozdítsuk az itt élő embereket, akár egy kulturális rendezvényre, akár egy kis beszélgetésre, közös főzésre, vagy a másik megsegítésére, társadalmi munkára. Elsődleges és fő célkitűzésünk az, hogy segítsük a település életének fellendülését, támogassuk a helyi vállalkozók és tenni akarók elképzeléseit. Legyen szó akár a lakókörnyezet rendezettségéről, a kulturális értékek megóvásáról, a település turisztikai vonzerejének növeléséről, a hagyományőrzésről, vagy az olyan rendezvények szervezéséről, amelyek a közösség összetartozását erősítik, és elősegítik az emberek egymásra találását. Az ötletek tárháza szinte végtelen, a tenni és segíteni akarók száma egyre növekszik. Tegyünk együtt Kemenesmagasiért!
http://www.magasikultura.hu~ Bővebben

A Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely Mátraverebély település határában található, festői természeti környezetben, egész éves nyitva tartással, katolikus zarándokprogramokkal, idegenvezetéssel, megújult, modern szolgáltatásokkal, étteremmel, szálláslehetőséggel, rendezvényteremmel. A zarándokhelyet ferences szerzetesek működtetik nagy odaadással és áhítattal, Szűz Máriának tisztelegve ezzel. A templomon és Zarándokházon kívül érdemes a látogatáshoz illeszteni a Remetebarlangok, Szent László Forrás megtekintését is, illetve a kegyhely területén 2 kegytárgybolt is található, mely érdekes kincseket és emléktárgyakat rejt. Változatos programok minden korosztály számára egy erdővel körülvett völgyben a természet lágy ölén, igazi lelki felfrissülés.
http://szentkut.hu~ Bővebben

Esküvői szokások külföldön
Fehér ruha, fehér fátyol, koszorúslányok, templom, buli... Ha volt már esküvőnk, ha csak vendégként volunk jelen, van elképzelésünk arról, hogy kishazánkban hogyan ünneplik a nagy napot. de vajon más országokban is ugyanígy működnek a dolgok? Biztos, hogy a ruha fehér..? Vessetek egy pilantást cikkünkre és egy világ nyílik meg előttetek esküvő témában!
http://www.rendezvenyhelyszinek.hu/blog/eskuvoi_szokasok~ Bővebben

Családi kisvállalkozásunk 2005 óta foglalkozik hímestojások festésével. Ez a weboldal a munkáink bemutatására készült. A tojásaink természetesen valódi kifújt tojásokból készülnek, zománcfestékkel festve. Így ötvözve a hagyományos és modern technikákat. A kifejlett mintavilág csupán 50 évre nyúlik vissza, de magábafoglalja a népművészet számos szimbólumát. Kezdeményezésünk új köntösbe bújtatja a régi hagyományt. A zománcfesték mint anyag, és modern technológiák alkalmazásával tesszük a mai világ részévé. További információkért és képekért látogasson el weboldalunkra!
http://tojasfestes.webnode.hu~ Bővebben

A Lencsi Dekor ajándékáruház célja, az értékesítésen felül, hogy népszerűsítsük a kézműves és népművészeti alkotásokat. Oldalunkon rendszeresen közzéteszünk információkat kulturális eseményekről. Kézműves kiállításokról, kézműves szakkörökről, népi és iparművészeti rendezvényekről és bemutatjuk a népi mesterségeket. Természetesen elsőrendű feladatunk minél szélesebb termék palettát biztosítani vásárlóinknak is ezért több témakörben várjuk készítők jelentkezését, akik értékesíteni szeretnék nálunk alkotásaikat. Illetve szívesen fogadunk minden információt a témával kapcsolatban. Jelenleg a következő témakörökben találsz nálunk termékeket: ajándék, dekoráció, ékszer, játék, táska. Ezek elkészítési technikái:Hímzés, horgolás, kötés, varrás, patchwork, szövés, kékfestő, nemezelés, selyemfestés, kézzel festett, dekupázs, nylon flówer, filcből és egyéb anyagokból varrt és ragasztott dekorációk, gyöngyfűzés, üveg munkák, fémmegmunkálás, famunka, kovácsoltvas.
http://www.lencsidekor.hu~ Bővebben

A Sebaj Társaság a selmeci diákhagyományok szellemét őrző dunaújvárosi társaság. A selmeci diákhagyományok gyökere a 18. századi Selmecbányáról ered. Pontosabban a Bergschola (bányászati-kohászati iskola) egykori diákjaitól indult el eme nagy múltú diákhagyomány. Napjainkban Székesfehérvár, Dunaújváros, Sopron és Miskolc felsőoktatási intézményeiben is őrzik eme hagyomány szellemét. 2014-ben az UNESCO szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének részévé választották a selmeci diákhagyományokat. Ha téged is érdekel a selmeci diákhagyományok múltja és jelene, akkor látogass el a Sebaj Társaság weboldalára.
http://www.sebaj.hu~ Bővebben

Páratlanul szórakoztató kikapcsolódás. A hagyományos, népi eredetű játékok és vetélkedők egyben remek csapatépítő programok is. Minden eszközt magába foglaló szolgáltatásunk 2008 óta folyamatosan bizonyítja, hogy tudnak még az Emberek felszabadultan nevetni!!!
http://www.parasztolimpia.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak