Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19210
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Novák Fotó Bt. - Budapest galéria
Cégünk, a Novák Fotó, digitális képek különböző módon történő, művészi nyomtatásával foglalkozik. Hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkezünk ezen a téren. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért és a részletekért kérem látogasson el weboldalunkra!
http://www.novakfoto.hu~ Bővebben

Benedek Levente fényképész - Kamera által
Fotósorozatok elkészítése, neves családi események megörökítése. Esküvők, születésnapok fotózása. Sport és más rendezvények dokumentálása. Portfólió készítése.
http://kameraaltal.hu/page/munkaim/3~ Bővebben

Az esküvők képi megörökítése Viktória királynő esküvője óta meglehetősen sokat változott. Elég csupán szüleink, nagyszüleink képeit megnézni, a különbség roppant szembetűnő. Ez a változás az elmúlt években talán még intenzívebb volt, köszönhetően az internet nyújtotta lehetőségeknek és a technika fejlődésének. Mára esküvő fotósból jelentős túlkínálat van. Elég a keresőbe az esküvő fotós szót beírni és eredményül több százezer oldalt ad ki találatnak. Ami még ennél is zavaróbb, az a hasonló képet áradata. A párok pedig joggal várják el a megbízott esküvő fotóstól, hogy ne az interneten látott képeket másolja le, hanem valami egyedit készítsen, ami csak rájuk jellemző, aminek másolatát nem látják viszont később valamely más esküvő fotós weboldalán. A fotózsurnaliszta esküvő fotózás megoldást jelent nekik. Itt az esküvő fotós az események befolyásolása és alakítása nélkül kapja el azt a pillanatot, mely akár önmagában, akár a többi képpel együtt is valami többlet mondandót tartalmaz. Ezeket a képeket nem lehet újra beállítani, ezek egyszeri és megismételhetetlen pillanatok.
http://www.agardigabor.hu~ Bővebben

Vancsó Zoltán fotói meditációs objektumok. Békét teremtenek a szívünkben. (Müller Péter, író) A népszerű fotóművész kiállításainak és fotóalbumainak fekete-fehér és színes képei. Az oldal webáruházként is funkcionál!
http://www.photovancso.com~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak