Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Hogyan ismerd fel a hamis táskát? A valódi márkás darabok esetén kizárt, hogy az egyes részeket (pl. fülek) beborítsák valamilyen védőcsomagolással. Főleg akkor gyanús a dolog, ha műanyag, zörgő nylon-nal találkozol. A textil és vászon csomagolás már annál inkább, de ez minden esetben jó minőségű. Amennyiben a táska esetén valahol megtörik a márkajelzés, esetleg a varrások mentén a minta, akkor az adott termék hamisítvány, ugyanis az eredetin mindig a teljes formákat találod.
http://delina.hu/divat/ruhavasarlas-hogyan-szurd-ki-a-hamisitvanyokat~ Bővebben

Hogyan lehet régi, hagyományos textil technikákat újraértelmezni, úgy hogy az, a mai korban továbbélhessen? Erre ad válasz Káli Betty textiltervező Local Design táska kollekciója, melyet a mintáiban és anyaghasználatában újrafogalmazott kalotaszegi írásos hímzés díszít.
http://www.kalibetty.hu~ Bővebben

Harisnyák és leggingsek forgalmazása, szaküzlettel, közel 10 éves szakmai tapasztalattal. Kedvező házhozszállítással, utánvéttel is, állandóan frissülő készlettel és tanácsadással várja a hölgyeket a Harisnyaexpressz harisnya webáruház.
http://www.harisnyaexpressz.hu~ Bővebben

A bado az Ermenegildo Zegna szöveteinek egyedüli és kizárólagos hazai forgalmazója, a kínálatban azonban olyan neves márkák alapanyagai közül is válogathat, mint a Cerruti, a Monti, a Heilemann, a Holland & Sherry, illetve a J&J Minnis from Savile Row London. A bado mindezt luxus környezetben és olyan exkluzív kiszolgálással kínálja, amellyel csak a legnagyobb divatcégeknél találkozhat külföldön.
http://bado.hu~ Bővebben

A táskáknak a szerepe jelentősen megváltozott, hiszen míg régebben a szállításra használt táskák, és a divat táskák külön kategóriát képviseltek, addig már napjainkban a táskák egyszerre kell praktikusak is legyenek, és divatosak is. Azok a cégek akik tudtak ilyen táskát produkálni, azok megerősítették a helyüket a táska piacon. Jelentős szerepet kapnak a természetes alapanyagok mint például a bőr, és a len.
http://www.taska-taskak.hu~ Bővebben

A divatban megjelent a régi divat megújulása, és erre a legjobb példa a szemüveg, napszemüveg divat. Hiszen ha megnézzük napjaink szemüveg, napszemüveg divatját, azt láthatjuk, hogy teljesen megegyezik a 70-es évek szemüveg, napszemüveg formájával, divatjával. Külsejében hasonló, vagy megegyező régi szemüveg, napszemüveg típusokat egy jobb minőségben készítik el.
http://www.szemuveg-napszemuveg.hu~ Bővebben

A ruha, ruhák divatja oly mértékben változik, hogy szinte évente teljes átalakuláson megy át. Ez nem csak a női ruhákra értendő, hanem a férfi ruhákra is vonatkozik. Míg régebben a divatos ruhák inkább bővebb szabás formában készültek, addig napjainkban a szűkebb testre simuló ruhák vannak divatban. Persze ez nem mindenkinek kedvez.
http://www.ruha-ruhak.hu~ Bővebben

Egy Blog a Divat szerelmeseinek. - Ruhák , ékszerek, tetkók, cipők , hajstílusok.
http://www.topfashion.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak