Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

MobLine
Chat és szórakozás online a telefonoddal az interneten.
http://www.mobline.hu~ Bővebben

A GaBChatet kifejezetten mobiltelefonokra terveztük. Ez nem egy mobilra lekonvertált számítógépes chat, hanem kimondottan a kis kijelzőjű készülékekre lett optimalizálva. Úgy lett kialakítva, hogy semmilyen felesleges multimédiás elemet nem tartalmaz, ezért minimális adatforgalmat, óránként kevesebb, mint 1 Mb-ot használ. Nálunk a legkisebb mobilinternetről is több tíz órát chatelhetsz! Ha a beállításokban kikapcsolod a névlinket és a smileyeket, lejjebb veszed a hozzászólások számát, illetve a frissítési időt ritkábbra állítod, további extra adatforgalmat takaríthatsz meg, így egy 100 Mb-os csomaggal is bátran jöhetsz minden nap! Mindenkit szeretettel várunk!
https://gabchat.info~ Bővebben

Bazis Chat -Egy regisztráció mentes magyar chat felület. Szerezz ismerősöket, barátokat, barátnőket! Beszélgess ismeretlenekkel, és váljanak az ismerőseiddé! http://bazischat.eu
http://bazischat.eu~ Bővebben

Mindenki számára nyitott, modern felületű, és könnyen kezelhető chat vagyunk, fényképes adatlap és egyéb közösségi funkciókkal. A regisztráció nem kötelező a DumaNeten. Alapvető célunk egy barátságos közösség létrehozása, fenntartása. Webes chat felületünk flash alapú, így mindenféle kiegészítő plugin (pl: java) nélkül használható. Honlap, fórum tulajdonosok számára lehetőség van saját chat szoba regisztrációjára is! Jelen formában 2010 óta állunk a csevegők rendelkezésére. Chatünk IRC alapú, így lehetőség van IRC klienssel is csatlakozni: irc.dumanet.hu
http://www.dumanet.hu~ Bővebben

Az Omegle a világ legnépszerűbb véletlenszerű csevegőoldala. Ez a szolgáltatás arról szól, hogy véletlenül kiválasztott beszélgetőpartnerekkel chat-elhetsz. Az Omegle használatához semmiféle regisztrációra nincs szükség és telepítened sem kell semmit. Az izgalom garantált, mert sosem tudod elore, hogy kit dob neked a rendszer.
http://omegle.hu~ Bővebben

A facebook-chat.hu egy virtuális chatalkalmazás és videós társkereső a facebook-hoz magyar felhasználók számára. Regisztrálni nem kell, csak lépj be a Facebook-fiókoddal. Ehhez kattints az oldal tetején található Bejelentkezés gombra! Utána kapcsold be a webkamerádat! A kamerád innentől kikerül a facebook-profilodra is, ezen az oldalon pedig az összes néződdel egyidejű csevegést tudsz folytatni.
http://facebook-chat.hu~ Bővebben

A Chatroulette videochat egy olyan weboldal, ami idegeneket kapcsol össze webkamerás beszélgetésre a világ bármely pontjáról. Az oldal látogatói valósidejű szöveges, hang -és videóbeszélgetésbe kezdenek egymással. A felhasználó akármelyik pillanatban továbbléphet egy következő, véletlen partnerhez.
http://chatroulette.hu~ Bővebben

Egyedül vagy? Irány a chat! Ismerkedj szinglikkel és társkeresőkkel a chat-en, regisztráció és kötöttségek nélkül! Nálunk mindenki annyit ad ki magából, amennyit akar, itt semmi sem kötelező, de rengeteg lehetőséget adunk, amivel megkönnyítheted az ismerkedést. Képfeltöltés, adatlap-létrehozás, a legbátrabbaknak pedig ott a webkamerás chat!
http://www.lovehunters.hu~ Bővebben

Téged is vár a legnagyobb magyar MSN-közösség, ahol pillanatok alatt új MSN-partnereket találhatsz! Hozzánk nem kell, és nem is lehet külön regisztrálni. A tagok között szabadon nézelődhetsz, és ha valaki megtetszik, a Microsoft MSN-dobozát használva az MSN-es loginoddal és jelszavaddal tudsz bejelentkezni, hogy felvehesd a szimpatikus egyént a partnerlistádra.
http://msn.chatelo.hu~ Bővebben

A chatelo.hu az egyik legrégebbi és legnépszerűbb hazai chat oldal. Az oldal szervere és a kliens is 100%-ig Java alapú. A chatelon üzemelő Java-s chatprogram az egyik legnépszerűbb chatszoftver. A program futtatható bármilyen, Java futtató környezettel rendelkező platformon (Windows, Unix/Linux, MacOS). A beépített Java Media Framework környezetnek köszönhetően a chatelo.hu a webkamerás csevegést is lehetővé teszi.
http://chatelo.hu~ Bővebben

Felnőtt tartalmú erotikus web kamerás szex chat oldal. Ahol az előadók erotikus műsort adnak, ami lehet ingyenes illetve VIP, és F2F adás amit kétféle fizetési lehetőséggel lehet igénybe venni: emelt díjas sms, illetve Pay pal-on keresztül. A Vip adásnál több vendég is nézheti az előadó műsorát, itt a vendég inkognitóban marad még a F2F-ben az előadó élőben láthatja a vendéget is. Magyarországi bejegyzésű cég.
http://www.camerotix.com~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak