Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19176
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Az oldal Korea egyik híres énekes bandájáról szól, akikről saját fanfictionomat írom a többi rajongó számára, vagyis kitalált, nem valós rajongói történetet. Ez eléggé kedvelt dolog a fanok körében.
http://www.mindenamikorea.lapunk.hu~ Bővebben

A tiniboszik története egy apró tiszántúli falu világába enged bepillantást, egy elképzelt, mondhatni "párhuzamos" Magyarország keretei közé helyezve. Lépj be ebbe a világba, ismerkedj meg a főszereplőkkel: Szuroma Marissal, Milfreddel, Keveslewvel és a többiekkel, légy részese mindennapjaiknak!
http://www.tiniboszik.net~ Bővebben

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy ne unatkozzatok és ismerkedjetek. Ha olvasnál valamit, de nem tudod, hogy mit ide nyugodtan benézhetsz! Itt idézeteket, verseket, történetet olvashatsz, de ha akarsz még te is írhatsz egy általad kitalált történetet, szívesen fogadom az összes kitalált történeteteket! Az én kitalált történetem egy nőről szól. Ez a történet nagyon érdekes, tele van érzelemmel, de mégis érdekes.
http://www.stortenet.qwqw.hu~ Bővebben

Ismerd meg a Berger testvérek titkos életét. Nappal az emberek között élnek de éjszaka mások. Halott szüleik sötét titkot hagytak rájuk. Az emberek érzik, hogy ők mások ezért is mennek el. Az Éjszakai Őrjárat megnyitja kapuit. Az iskolában nem kell elrejteniük a keppességeiket. Az unalmasnak tűnő iskolában áruló van. A testvérek viszont egyre közelebb kerülnek sötét oldalukhoz. Hogy mi köze van a négy elemnek a Berger testvérekhez? Néz be és megtudod.
http://elemnegy.freewb.hu~ Bővebben

Ha szeretnél olvasni egy jó verset vagy történetet, akkor itt a helyed. A nevem Bajnóczi Anna amatőr íróként sok verset és történetet írtam már. Ezeket most felraktam az oldalamra. Várom a véleményeteket a művekkel kapcsolatban. Minden héten új versel, és hírekkel várok minden egyes látogatott. A nevem Bajnóczi Anna vagyok amatőr író, vagyok. Az oldalon kizárólag csak az én általam írt történtek találhatóak.
http://bajnoczianna.freewb.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak