Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

    Összes link: 20273
    Összes kategória: 2645
    Összes várakozó link: 8
    Összes felfüggesztett link: 4
    Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

    www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu

Releváns oldalak

Manapság újra divatba jött a gyorsétel. Azonban nem a hagyományos formájában nagyipari körülmények között előállított hanem kimondottan a helyben és közeli, helyi alapanyagokból készült úgy nevezett kézműves gyorsétel, mint például a langos, kürtös kalács, a lapcsánka, a langalos, a sült kolbász és természetesen a hamburger is. Persze ezen ételek esetén senki ne képzelje azt, hogy a múlt héten levágott sertésből készül majd el a sültkolbász vagy frissen darált húspogácsa adja a hamburgerben a hamburgerhús szerepét, ellenben aki ilyen terméket készít minden esetben megpróbál odafigyelni a minőségre és arra, hogy az étele olyan ízletes legyen amelyért majd ismét visszatérnek a vendégek. Mert az ilyen helyben készült ételek bizony szájhagyomány útján terjednek és sok esetben visszatérő vendégeket szolgálnak ki amelyhez elengedhetetlen az, hogy például a házias hamburger jó minőségű fagyasztott hamburgerhúst tartalmazzon lehetőség szerint marhából vannak is a nemesebb részeiből készült hamburger az igazi.
http://fagyasztotthamburger.hu~ Bővebben

Minden amit érdemes tudni a fagyasztott húsfélékről azon belül is a fagyasztott szárnyasokról. A baromfi közé szokás sorolni a csirkéket, tyúkokat, fácánokat, kacsákat, libákat és még néhány kevésbé ismert házi szárnyast. Ezen korábban a ház körül tartott baromfikat manapság már nagyipari körülmények között is tartják mesterségesen fokozva a növekedésüket illetve súlyuk gyarapodását. Ezért is érdemes jól megnézni honnan, kitől és milyen áron vásárolunk fagyasztott baromfit, hiszen minőségük az egyes gyártók és forgalmazók esetében jelentősen eltérnek. Nagyobb hűtőházak és húsdiszkontok jelentősen odafigyelnek a minőségbiztosítási szabályokra és az élelmiszer biztonságra, hiszen egyrészt szem előtt vannak, másfelől egy komolyabb egészségügyi probléma esetében több milliárdos üzletet kockáztatnak, míg egy kisebb termelő sokszor nem is jelenik meg a hatóság látókörében, persze ezzel nem azt akarjuk állítani, hogy senki ne keresse a kistermelőket de azok között bizony érdemes megnézni, ki hol és milyen körülmények között tartja a szárnyasokat és főként azt, mivel eteti naponta a húseladásra tartott baromfit.
http://fagyasztottbaromfi.hu~ Bővebben

Gyerekkorom óta kedvelem a házi állatokat, szüleim neveltek sertéseket, baromfikat, nyulakat. Kiskoromban rám ragadt az állatok szeretete, gondoskodni róluk és tenyészteni. 1984 óta vagyok állattartó, előbb húshibrid brojler csirke tartásával foglalkoztam, a későbbiekben kezdtünk el sertéstenyésztésével foglalkozni, amely mára már családi gazdaságunk fő profilja lett. Tevékenységünk legnagyobb részét ez tölti ki. Ragaszkodunk a szüleinktől megtanult régi hagyományokhoz, és csak a hagyományos módon készítjük termékeinket, amik ennek köszönhetően nagyon ízletesek és egészségesek! Termékeink mind hagyományos készítésűek, nem használunk tartósítószert, gyorsérlelőket, termékeink épp úgy készülnek, mint nagyapáink, nagyanyáink készítették a régi múltban! Büszkék vagyunk hagyományainkra!
http://desits-hus.hu/hu/~ Bővebben

Csirkét, malacot, marhából készült ételeket sokan esznek, gyakorta kerül a magyar ember étlapjára is, illetve az asztalára. Halakat már sokkal ritkábban fogyasztunk, nem beszélve a vadakról. Van aki idegenkedik tőle van aki pedig egyszerűen nem tud kifizetni annyit amennyibe a vadhúsok kerülnek, hiszen felesleges is kertelni a vadhús nem olcsó mulatság, a vadhús bizony drága. Amennyiben mégis rászánnánk magunkat, kezdjük például egy vaddisznó pörkölttel, ennél finomabb ételt kitalálni sem lehet, persze abban az esetben ha a szakács ügyes kezű. Netán szabadon bográcsban főzve, amikor a természetes füst is átjárja akkor lesz igazán ízletes és friss az ételünk. Nem beszéltünk akkor még az őzgerincről, a nyúlpörköltről vagy éppen a fácánlevesről. Ezek mind-mind igen finom ételek és ha akad rá lehetőségünk feltétlen próbáljuk ki ezeket az ízletes és Magyarországon viszonylag egyedi ételeket.
http://vadhus.net/vadh%C3%BAs-receptek~ Bővebben

Régen minden jobb volt, amikor még a tyúkok, a csirkék és a kiscsibék a ház körül kapirgáltak. A háziasszony csak elkapta őket levágta majd megfőzte vagy megsütötte. Ma már ez másképpen van: a mai háziasszony csak kinyitja a hűtőszekrényt és az előre darabolt csirkeszárnyat, combot vagy csirkemell filét feldolgozza a szerint, hogy milyen étel készül belőle. Nyilván a frissen vágott és természetes táplálékkal nevelgetett csirke jobb ízű, minden bizonnyal egészségesebb is. Ez persze nem jelenti azt, hogy amennyiben fagyasztott csirkét eszünk rendszeresen akkor attól betegek leszünk. De azt mindenképpen ki kell jelenteni: csak ellenőrzött helyről szerezzük be a fagyasztott csirkét is legyen az máj, szárny, melle húsa, vagy éppen a combja.
http://fagyasztottcsirke.hu~ Bővebben

Egy oldal, ahol találsz recepteket, leírásokat és érdekes történeteket amelyek közös jellemzője a marhahús, annak is a legértékesebb darabja a bélszín. Egy oldal azoknak akik kedvelik a marhából készült ételeket és az egészségük is fontos, hiszen leírjuk és elmondjuk azt, hogy lehet egészségesen étkezni, hogyan lehet elkészíteni a bélszínt úgy, hogy az egyszerre legyen finom, ízletes és porhanyós mégis egészséges. Azokat is várjuk akik eleddig idegenkedtek az angol kedvenc ételétől a nyersnek tűnő húsoktól, akiknek az étlapján nem vagy csak ritkán szerepelt a marhahúsból készült étel.
http://belszin.hu~ Bővebben

A sertés vágóhidat a hazai és nemzetközi higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások figyelembevételével tervezték és építették így alkalmas malacvágás használatára is. A vágóállatok beszerzésekor a cég szem előtt tartja a piaci igényeket, valamint a fogyasztók egészségét és biztonságát. A cég jelenleg sertés vágás és malacvágás tevékenységgel foglalkozik. A sertés vágóhídon az élőállat átvételétől megkezdve a hús kiadásáig számítógépes rendszer regisztrálja az egész termelési folyamatot. A sertés vágás tevékenységen kívül malacvágás, darabolást és csontozást végzünk. Az így kitermelt nemes húsrészek a sertés vágóhídon, korszerű és igényes csomagolással, előhűtött valamint fagyasztott formában kerülnek a magyar húsboltokba, piacokra. MrMeat húsbolt és vágóhíd 8660 Tab, Kossuth utca 97.
http://mrmeat.hu~ Bővebben

A Naginvest Kft. a legfinomabb tőkehúsok, baromfihúsok, egyéb húskészítmények, valamint mélyhűtött és konyhakész termékek nagykereskedelmével foglalkozik. Napi akciós ajánlatokat is kínál a cég weboldalán: http://naginvest.hu/
http://naginvest.hu~ Bővebben

Térjen be ön is húsnagyker üzletünkbe, ahol óriási választékkal várjuk vásárlóinkat, a legjobb árakkal és minőséggel. Csirkeszárny, esetleg csirkecomb, vagy pulyka, kacsa, netán libahús érdekelné? Akkor csak keressen fel bennünket, mert mindezeket megvásárolhatja nálunk jó áron! Minden higiéniai előírást betartunk, így nem kell aggódnia a húsok minőségét és frissességét illetően!
http://www.bubihusinagyker.hu~ Bővebben

Webáruházunkban előre elkészített és félkészre sütött húsételeket talál. Lehetőség van nagyobb kiszerelések vásárlására is, melyeket főleg éttermeknek ajánlunk, vagy lehet kisebb csomagokat is vásárolni, ami jól jön egy családi összejöveteleknél, mikor nincs időnk a sokáig tartó előkészületekre, de mégis finomat szeretnénk alkotni. A fagyasztott eljárás nem károsítja sem a húsféléket sem a zöldségeket, sőt a legújabb kutatások alapján például a fagyasztott zöldség legalább olyan némely esetben még egészségesebb is a túltárolt friss zöldségeknél. Budapest környékének legnagyobb hűtőháza szeretettel várja vendéglősük, hotelek, éttermek és élelmiszerboltok tulajdonosait, beszerzőit, akár fagyasztott zöldséget, akár fagyasztott húsféléket pl.: fagyasztott csirke, fagyasztott hal vagy fagyaszott vadhúsokat szeretne beszerezni nálunk a széles körű raktárkészlet olcsó árakkal és minőségi termékkínálattal jár együtt. Nézzen körül online áruházunkban ahol pár kattintással meg tudja vásárolni azokat a kész vagy félkész élelmiszeripari termékeket amelyekre vállalkozásának szüksége lehet: ha húsnagykereskedés akkor Bahamas, Magyarország legnagyobb magyar tulajdonban álló húsnagykere és hűtőháza.
http://www.bahamas.hu~ Bővebben



Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak