Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19152
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Súriné Takács Katalin vagyok. Gyerekkori álmom valósult meg, amikor budapesti kutyakozmetikusi tanulmányaim után 1993. júniusában megnyitottam Szombathely és vonzáskörzetének első professzionális kutyakozmetikáját Sében, a szülői háznál. 1995 óta foglalkoztam cseh terrierekkel, majd férjem révén kerry-blue terrierekkel is bővült a falka. Rendszeresen jártunk kutyakiállításokra hazánkon kívül Horvátországban is és Ausztriában is, ahol nagyon szép eredményeket értek el kutyáink. 1999-ben megalapítottuk férjemmel az Europet Bt-t, melynek fő tevékenységi köre a díszállat eledel- és felszerelési cikk nagykereskedelem.
http://www.kutyakozmetikusom.hu~ Bővebben

Budavári Cintia vagyok, A Pure Paws és Pink Paws kutyakozmetika tulajdonosa. Születésem óta kész állatkertben éltem. 2006-ban lett az életem része a kutyakozmetika. Az évek alatt szerencsém volt nem csak kedvencek, de számtalan champion, világ és európa győztes kutyát is kiállításra felkészíteni.
http://kutyafodraszat.ewk.hu~ Bővebben

Kutyakozmetikánk Dorogon a Bécsi úton található. Állatkozmetikánkban minden kutya fajtát szívesen fogadunk, illetve a kutyák mellett macska kozmetikai szolgáltatást is biztosítunk már hosszú évek óta. Irány kutyakozmetika Dorogon.
http://petcarrier.hu/kozmetika/~ Bővebben

Kedves leendő Vendégek Mi elhozzuk Hollywoodot kedvenceiknek! A kutyakozmetika fellegvárából, Amerikából származó professzionális kozmetikumokkal kozmetikázzuk kedvenceiket, hogy minden kedvenc díjnyertesnek érezhesse magát! Minden kedvenc igényeit egyedileg kielégítve választjuk ki a megfelelő kozmetikumot, a szőr típusának, minőségének és színének megfelelően. Kozmetikumaink hypoallergének és akár napi fürdetésre is ajánlottak. Kis és nagytestű, agresszív és speciális igényű kutyák kozmetikázását egyaránt vállaljuk sok éves kozmetikusi, kiképzői és állategészségügyi tapasztalattal. Számos fajta kiállítási felkészítését is vállaljuk! Teljeskörű kozmetika már 4000ft-tól! Üzletünk címe: Káposztásmegyer, Dunakeszi utca 6. Budavári Cintia 0670 385 3127 Mladoniczky Csilla 0630 272 8252
http://kutyakozmi.ewk.hu~ Bővebben

Kutyakozmetika Zuglóban,az Erzsébet királyné útja 70/a-ban. Olcsó árak, megbízható és szerethető környezet. Négylábú barátaink örömmel jönnek ide. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Parkolás az utcán ingyenes. Üzletembe szeretettel várom négylábú kedvenceiket, akiket gazdáik megbecsülnek és a kulturált állattartás hívei. Tőlem megkapják mindazt a törődést, kedvességet és szakmai profizmust, ami az egészséges és ápolt kutyáknak szükséges. Kozmetikámban vállalok: - nyírást - fürdetést - karomvágást - fültisztítást - bűzmirigy kezelést - kölyökkutyák kozmetikához szoktatását - egyéb szépészeti kezelést. Nyitvatartás: időpontfoglalás alapján. Tel: +36-70-394-2413
http://barokutyakozmetika.hu~ Bővebben

Nálunk "reménytelen eset" nincs: ha valami a hagyományos úton nem megy, akkor másik utat választunk, de eljutunk a célba! Ha fontos Önnek, hogy a kutyakozmetikában jó legyen a hangulat, a kutyáját inspiráljuk a kutyakozmetikai ellátáshoz vagy a vízi futópadon való sportoláshoz, hogy mindkettő sikerélménnyel záródjon.
http://www.cocker.hu~ Bővebben

Szeretettel várok új szalonomban - Zuglóban - minden fajtatiszta és keverék kutyát és macskát, mérettől és fajtától függetlenül. Szolgáltatásaimat a gazdák és kedvenceik igénye szerint alakítom. Kedvező árakkal, több éves tapasztalattal, csak minőségi alapanyagokkal dolgozom. Nyugodt, csendes, kellemes hangulatú üzletben várom Önt és kedvencét! 1141 Vezér út 47. Bejelentkezés: 0630 755 1171
http://www.akutyakozmetika.hu~ Bővebben

Ne feledkezzünk meg házi kedvenceink szépségéről, ápoltságáról, ugyanis ami nekünk első ránézésére csak esztétika, kutyusunknak jóérzés és egyben egészség is! Kérésre házhoz kiszállással valamennyi ügyfelünk kutyájának (fajtól és mérettől függetlenül) kínáljuk kutyakozmetikai szolgáltatásainkat, mint például fürdetés, nyírás, trimmelés, fültisztítás, körömvágás, stb.
http://www.kutyakozmetika-budapest.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak